Περιμένοντας τις ευκαιρίες από τον Λίνεν

17:42 25/12/2012 - Πηγή: AEK365

Όταν ο Έβαλντ Λίνεν ήρθε στην ΑΕΚ, έστειλε τέσσερις παίκτες στις προπονήσεις με τη δεύτερη ομάδα. Ήθελε να "ψηθούν" και εφόσον εμφανίσουν πρόοδο να πάρουν τις ευκαιρίες τους στην πρώτη ομάδα. Ο Λίνεν έχει παρακολουθήσει από κοντά παιχνίδια της U20. Έχει εικόνα για κάποιους παίκτες, ενώ συχνά πυκνά στέλνει με την ομάδα του Μπατίστα να παίρνουν παιχνίδια.

Υπάρχουν παίκτες λοιπόν από τη δεύτερη ομάδα που έχουν παρουσιάσει αισθητή βελτίωση και περιμένουν από τον Λίνεν τις ευκαιρίες

τους. Κλασικές περιπτώσεις αυτές των Μιχάλη Τσαμουρλίδη και Κωνσταντίνου Βλάχου. Ο αριστερό μπακ και ο στόπερ της ΑΕΚ ξεπέρασαν τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπιζαν, έχουν βελτιωθεί αγωνιστικά και αναζητούν μία ευκαιρία από τον προπονητή. Ο πρώτος περιμένει συμμετοχές στο πρωτάθλημα και ο δεύτερος, εν αρχή, να αρχίσει ξανά προπονήσεις με την πρώτη ομάδα.

Aνοδική πορεία και στα υπ'όψιν του Λίνεν είναι επίσης οι Αργυρίου (δεξί μπακ), Ντούμπερετ (στόπερ) ,Τσεβάς (επίθεση). Αυτά τα παιδιά λοιπόν, περιμένουν "διψασμένα" την ευκαιρία τους. Ελπίζουν να την πάρουν από τον Λίνεν με τον ερχομό του 2013.

Keywords
Τυχαία Θέματα