Περιμένοντας τον Δέλλα...

22:48 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Ηλυσιακό, ο Τραϊανός Δέλλας παρουσιάστηκε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας αλλά και από τους νέους παίκτες που κλήθηκαν να παίξουν βασικοί. Πεταυράκης και Αργυρίου δείχνουν να αρπάζουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε και πλέον, όπως τόνισε και ο «Τράι», έρχεται η ώρα και για τα υπόλοιπα νεαρά παιδια που έρχονται από πίσω.

Μέχρι στιγμής 12 παίκτες δεν έχουν αγωνιστεί σε επίσημο παιχνίδι, είτε λόγω επιλογής του προπονητή, είτε για τραυματισμούς που αντιμετωπίζουν από την αρχή

της χρονιάς. Κάποιοι εξ αυτών αναμένεται να πάρουν άμεσα τη δική τους ευκαιρία και κάποιοι άλλοι ίσως χρειαστεί να περιμένουν αρκετά. Όπως για παράδειγμα ο τρίτος τερματοφύλακας (όπως συμβαίνει με κάθε τρίτο γκολκίπερ) της ΑΕΚ, Παναγιώτης Ντούνης.

Από τους αμυντικούς, η μη συμμετοχή του Κώστα Τσούπρου είναι αυτή που... ξεχωρίζει, ενώ αγωνιστικά λεπτά δεν έχει πάρει επίσης ο Φώτης Κέζος. Από τους παίκτες που αγωνίζονται στη μεσαία γραμμή και δεν έχουν πάρει κάποια λεπτά, είναι οι Κάτσικας και Δημγκιόκας, ενώ από τους επιθετικούς οι Θαναηλάκης και Τζάθας. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν δύο ακόμα κατηγορίες παικτών που δεν έχουν αγωνιστεί για άλλους λόγους. Πρώτη αυτή με τους τραυματίες με τη λίστα να αποτελείτε από τους Παυλή και Καλογέρη. Είναι δεδομένο πως και οι δύο, όταν ξεπεράσουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα πάρουν άμεσα χρόνο συμμετοχής.

Όσο για την άλλη, αυτή αποτελείτε από τους ξένους. Ντούμπερετ, Μούργκα και Ζιβάνοβιτς, δεν έχουν χρησιμοποιηθεί και για αυτούς τα πράγματα γίνονται ακόμα πιο δύσκολα, αφού θα πρέπει να πείσουν τον Δέλλα ότι πραγματικά αξίζουν μία θέση στην 11άδα, προκειμένου να μείνει εκτός κάποιος εκ των Ντακόλ, Μπρέσεβιτς, Πόποβιτς, Κορδέρο, Τσιρίλο και Ράμα , που αυτοί έχουν ξεκάθαρο προβάδισμα για τη θέση των ξένων, σε ένα παιχνίδι.

Keywords
Τυχαία Θέματα