«Περιμένουμε τον Παναθηναϊκό για Φάλκενμπεργκ»

12:47 26/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο τεχνικός διευθυντής της Άλκμααρ, Έρνεστ Στιούαρτ περιμένει την επίσημη πρόταση του Παναθηναϊκού για Φάλκενμπεργκ και τόνισε πως δεν θα σταθούν εμπόδιο.«Μπορώ να σας επιβεβαιώσω ότι ο κ. Αναστασίου ήρθε στα γραφεία μας πριν από μια εβδομάδα και μας ενημέρωσε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Έρικ. Ωστόσο, το θέμα επί του παρόντος έχει μείνει εκεί, διότι δεν έχουμε ακούσει την

επίσημη πρόταση τους.
Δεν είμαστε αρνητικοί σε ενδεχόμενη παραχώρηση του Φάλκενμπεργκ, αφού ξέρουμε ότι και ο ίδιος θέλει να φύγει και ο Παναθηναϊκός αποτελεί μια καλή ευκαιρία για αυτόν. Θα δούμε τι θα γίνει την επόμενη εβδομάδα.
Κοιτάξτε από τη στιγμή που δεν έχουμε συζητήσει ακόμα επίσημα με τον Παναθηναϊκό δεν θα ήταν σωστό να πω ότι "θέλουμε αυτά και αυτά". Είναι θέμα διαπραγμάτευσης αλλά έχουμε διάθεση να διευκολύνουμε τον Έρικ.

Για την περίπτωση του Παντελή Χατζηδιάκου: «Γνωρίζω πως θα πρέπει να καταβάλλουμε ένα ποσό στον Παναθηναϊκό, κοντά σε αυτό που λέτε, όταν γίνει επαγγελματίας ο νεαρός Χατζηδιάκος αλλά αυτό δεν πρόκειται να γίνει τουλάχιστον μέχρι το τέλος της επόμενης χρονιάς. Αυτή η υπόθεση δεν συνδέεται με το θέμα του Έρικ».

Keywords
Τυχαία Θέματα