Περιμένουν ακόμα να διεψεύσει τη... διάψευση!

22:41 27/1/2012 - Πηγή: AEK365

Έφυγε και η Παρασκευή. Ο Θεοδόσιος Κυριαζής δεν έκανε αυτό που περίμεναν να κάνει οι Αδαμίδης και Κασνακίδης... Να διαψεύσει δηλαδή ότι... διέψευδε! Να διαψεύσει τον... εαυτό του, εν ολίγοις! Θυμίζουμε ότι ο κ. Κυριαζής δήλωσε στο συνάδελφο Μανώλη Βογιατζάκη και το novasports.gr ότι δεν ενδιαφέρεται για την ΑΕΚ και πως ήταν η πρώτη φορά που άκουγε κάτι τέτοιο. Λόγια, αντίθετα με την επιβεβαίωση Αδαμίδη την Τετάρτη, ότι ο Κυριαζής ενδιαφερόταν για την ΑΕΚ.

Έλεγαν λοιπόν επίσημα χθες βράδυ από την ΠΑΕ ότι περιμένουν σήμερα, Παρασκευή 27/1, τον κ. Κυριαζή να διαψεύσει τον... εαυτό του, και έπειτα να έπαιρναν θέση. Ο κ. Κυριαζής δεν το έκανε, φυσικά... Στην ΠΑΕ όμως περιμένουν ακόμα. Ποιος ξέρει τι άραγε;

Και η αλήθεια είναι ότι θα... περιμένουν αρκετά ακόμα, διότι ο κ. Κυριαζής δεν έχει ιδέα επί του θέματος. Ιδέα έχουν οι άνθρωποι που μίλησαν με τον Κασνακίδη και τον Αδαμίδη και οι οποίοι τελικά αποδείχθηκαν ότι δεν εκπροσωπούν τον Κυριαζή, άσχετα τι πίστευαν αρχικά ο Σταύρος Αδαμίδης με τον Μάκη Κασνακίδη... Ακόμα να ξεκαθαρίσουν προς όλους οι Αδαμίδης - Κασνακίδης ότι έπεσαν «θύματα» των «ενδιάμεσων», που δεν εκπροσωπούσαν τον Κυριαζή και τι πραγματικά συνέβη με αυτή την ιστορία.

Keywords
Τυχαία Θέματα