Περιμένουν τον Παπαδόπουλο στον ΠΑΟΚ

16:44 8/10/2012 - Πηγή: AEK365

Είναι σαν να μαδούν την μαργαρίτα στον ΠΑΟΚ... Αναφορικά με τον Λάζαρο Παπαδόπουλο... Μπορεί η δεν μπορεί; Μια πρώτη εικόνα θα φανεί το σήμερα (Δευτέρα 8/10) το απόγευμα στην προπόνηση. Τα μέλη του σταφ περιμένουν με αγωνία το τι θα δείξει ο "Λάζος". Άλλωστε έλεγαν με βεβαιότητα ότο ο 32χρονος σέντερ θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα. Ο ίδιος μιλώντας με τον ατζέντη του έλεγε ότι νοιώθει πολύ καλύτερα το γόνατο του.

Αν δεν παρουσιαστούν νέες ενοχλήσεις σε όποιο βαθμό πίεσης

και αν μπει ο Παπαδόπουλος, τότε θέτει υποψηφιότητα για παρουσία στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, εφόσον όλα εξελιχθούν θετικά για την έναρξη του πρωταθλήματος. Αν παρεπιπτόντως οι ενοχλήσεις επιστρέψουν, τότε θα μείνει εκτός προπονήσεων με θεραπείες και απλά θα ακολουθήσει την αποστολή, μήπως και βοηθήσει για μερικά λεπτά. Και όπως φαίνεται αυτό θα γίνεται σε όλη την διάρκειας της σεζόν, μια και ο παίκτης δεν θέλει να μπει σε διαδικασία επέμβασης καθαρισμού.

Από κει και πέρα το πρωί οι παίκτες έκαναν σουτ και τίποτε άλλο. Δεν εμφανίστηκε ο Παπαδόπουλος, αντίθετα ο Καλλές γυμνάστηκε, ενώ έλλειπε και ο Κασελάκης που βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου στην Αθήνα και θα επιστρέψει για να είναι παρόν στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (8/10), στην οποία πάντως έχει ενδιαφέρον να φανεί αν θα είναι σε θέση να μπει και ο Καλλές.

Keywords
Τυχαία Θέματα