Πέρνα και συ...

22:34 20/10/2013 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 8η αγωνιστική

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: 1-2

ΓΗΠΕΔΟ: Απόστολος Νικολαΐδης

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κουκουλάκης

Λίγος ο Παναθηναϊκός γνώρισε οδυνηρή ήττα με 2-1 από τον Πανθρακικό στο Λεωφόρο. Η ομάδα του Αναστασίου πλήρωσε τα λάθη και τα αμυντικά της κενά ενώ έδειξε ανίκανη να βρει λύσεις απέναντι στο οργανωμένο παιχνίδι του Ακριτικού

συλλόγου.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν με όρεξη στο ματς χωρίς όμως να μπορέσουν να δημιουργήσουν τη μεγάλη φάση. Ο Πανθρακικός από την άλλη στην πρώτη του ευκαιρία πάγωσε τη Λεωφόρο. Συγκεκριμένα στο 18' ο Ντιόγκο έκανε τη σέντρα και ο Ζεκίνια με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Ο ΠΑΟ προσπάθησε να απαντήσει άμεσα με τον Μπεργκ στο 20' να κάνει ωραία ενέργεια και πλασέ το οποίο έδιωξε ο Σέρεμετ. Οκτώ λεπτά μετά ο Ρομέου βρέθηκε σε ιδανική θέση αλλά δεν κατάφερε να "νικήσει" τον Καπίνο. Ο Πράνιτς στο 38' είχε ένα καλό σουτ το οποίο έδιωξε ο Σέρεμετ ενώ ίδιους πρωταγωνιστές και ίδια κατάληξη είχε και η φάση του 45'.

Μόλις στο 51' στο δεύτερο μέρος ο Πανθρακικός είχε δοκάρι μετά από πλασέ του Κάσες. Στο 63' ο διαιτητής σφύριξε πέναλτι για ανατροπή του Μαρινάκη το οποίο όμως πήρε πίσω καθώς ο επόπτης είχε σηκώσει τη σημαία. Τέσσερα λεπτά μετά όμως ήρθε η ισοφάριση με σουτ του Φιγκερόα το οποίο δεν κατάφερε να "βγάλει" ο Σέρεμετ. Ο Πανθρακικός είχε όμως και πάλι την απάντηση καθώς στο 75' μετά την κακή έξοδο του Καπίνο ο Ρομεου με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιάννης Αναστασίου): Καπίνο, Μαρινάκης (82'Αμπέιντ), Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες, Πράνιτς, Ζέκα, Ατζαγκούν (51'Φγικερόα), Κλωναρίδης (60'Ντίνας), Μπεργκ.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Άκης Μάντζιος): Σέρεμετ, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Μίκουλιτς, Παπαγεωργίου, Λαδάκης, Εμπόου, Μπαϊκαρά (91'Καθάριος), Ρομέου, Κάσες (85'Χρήστου), Ζεκίνια (77'Χασομέρης).

Keywords
Τυχαία Θέματα