Πέταξαν και στον Λονδίνο οι «Αετοί»…

23:58 13/3/2014 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16

ΤΟΤΕΝΑΜ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ: 1-3
Γήπεδο: Ουιάτ Χαρτ Λέιν

Άλμα πρόκρισης έκανε η Μπενφίκα, που κέρδισε με 3-1 την Τότεναμ μέσα στο Λονδίνο.

Στο 17ο λεπτό ο Λένον έβγαλε όμορφη σέντρα για τον Αντεμπαγιόρ, με τους αμυντικούς της Μπενφίκα να τον κόβουν δύσκολα, ενώ στο 24΄ο Ομπλάκ παραλίγο να κάνει τραγικό λάθος πιεζόμενος και από τον Έρικσεν. Τελικά στο 29ο λεπτό ο Ροδρίγο τελείωσε με ιδανικό πλασέ την αντεπίθεση

της Μπενφίκα και έδωσε το προβάδισμα στους «αετούς» επί της Τότεναμ στο «Γουάιτ Χαρτ Λέιν».

Στο 49ο λεπτό ο Αντεμπαγιόρ μόνος του στην περιοχή απέναντι στον Ομπλάκ σούταρε άουτ, ενώ στο 57' μετά από τραγικό λάθος της άμυνας της Τότεναμ, ο Αμορίμ βρέθηκε μόνος του απέναντι στον Γιορίς και σούταρε για να αποκρούσει ο Γάλλος σε κόρνερ. και από την εκτέλεση του κόρνερ, ο Λουϊζάο έπιασε την κεφαλιά κι έκανε το 2-0 για τους Πορτογάλους. Η Τότεναμ ξύπνησε κάπου εκεί και στο 64' ο Έρικσεν με απευθείας εκτέλεση φάουλ δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Ομπλάκ και μείωσε σε 2-1. Όμως στο 83' ο Γιορίς απέκρουσε δύσκολα την κεφαλιά του Γκαράι, αλλά ο Λουϊζάο πήρε το «ριμπάουντ» και με δυνατό σουτ από πλάγια θέση «έγραψε» το 3-1 για την Μπενφίκα.

ΤΟΤΕΝΑΜ: Γιορίς, Γουόκερ (76' Ρόουζ), Καμπούλ, Βερτόνχεν, Νόουτον, Λένον, Παουλίνιο, Έρικσεν, Σάντρο (83' Μπενταλέμπ), Αντεμπαγιόρ, Κέιν (75' Κέιν).

ΜΠΕΝΦΙΚΑ: Ομπλάκ, Λουϊζάο, Σικέιρα, Γκαράι, Φέισα, Αμορίμ, Σουλεϊμάνι (67' Πέρες), Καρντόσο (67' Γκαϊτάν), Ροδρίγο (87' Λίμα), Μάρκοβιτς.

Keywords
Τυχαία Θέματα