Πέταξε το μπαλάκι ο Κόντης

11:42 8/5/2012 - Πηγή: AEK365

Με χθεσινή του δημόσια τοποθέτηση, ο Γιάννης Κόντης εξέφρασε την επιθυμία να παραιτηθεί από την θέση του εκτελεστικού διευθυντή και να αποχωρήσει από τον Άρη. Με αυτό τον τρόπο ο Κόντης θέλησε να πιέσει τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Θανάση Αθανασιάδη, να παρουσιάσει ένα πλάνο για την οργάνωση της ομάδας στην επόμενη γενική συνέλευση της "Κοινωνίας Μελών του Άρη".
Ο Κόντης ναι μεν εξέφρασε την επιθυμία να αποχωρήσει αλλά δεν απέσυρε την πρόταση για τα 2 εκ. ευρώ περιμένοντας όσους έχουν μια συγκεκριμένη πρόταση να καταθέσουν.
Την ίδια στιγμή

τα προβλήματα λόγω της οικονομικής στενότητας συνεχίζονται με την διοίκηση να συναντά τον δικηγόρο του Θέμη Κουλουχέρη και να ζητά παράταση μέχρι το τέλος του μήνα για την καταβολή της πρώτης από τις δέκα δόσεις των 260.000 ευρώ. Παράλληλα ο Αθανασιάδης είχε συνάντηση με τον δικηγόρο του Φατί με τον ποδοσφαιριστή να ξεκαθαρίζει πως προϋπόθεση για την αναβολή της εκδίκασης της προσφυγής που είναι προγραμματισμένη για τις 21 Μαΐου είναι η καταβολή της πρώτης δόσης του διακανονισμού που υπογράφηκε για το χρέος των 17.000 ευρώ της ομάδας προς τον Φατί.

Keywords
Τυχαία Θέματα