Πέτκοβιτς: Είχαμε και εμείς ευκαιρίες

12:10 23/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο Τορίνο, ο Μάουρι στο 86ο λεπτό πέτυχε το εκτός έδρας γκολ που έψαχνε η Λάτσιο στον πρώτο ημιτελικό με την Γιουβέντους και το τελικό 1-1 είναι δίκαιο αποτέλεσμα, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς καθώς, όπως είπε, είχε και η ομάδα του ευκαιρίες για γκολ.

Σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, ο Πέτκοβιτς ρωτήθηκε για την πολύ καλή εμφάνιση του Μαρκέτι

κάτω από τα δοκάρια με τον προπονητή της Λάτσιο να δηλώνει το εξής: "Είναι αλήθεια πως ο Μαρκέτι έκανε σπουδαίες επεμβάσεις, αλλά και εμείς είχαμε τις ευκαιρίες μας και θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει και άλλα γκολ. Για αυτό πιστεύω πως η ισοπαλία είναι δίκαιο αποτέλεσμα. Δεν έχασαν μόνο οι αντίπαλοι μας ευκαιρίες, χάσαμε και εμείς".
Για το τελικό αποτέλεσμα, ο Πέτκοβιτς δήλωσε: "Η ισοπαλία είναι, σε γενικές γραμμές, δίκαιο αποτέλεσμα. Σε κάποιες φάσεις του παιχνιδιού μας... κόλλησαν στην άμυνα, αλλά η ομάδα μου αντέδρασε σωστά σε κάθε δύσκολη κατάσταση, δείχνοντας πως πιστεύει στο καλό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε καλύτερα τον ρυθμό, αλλά στο δεύτερο αντιμετωπίσαμε πολλά προβλήματα. Ο Μαρκέτι έκανε σπουδαία εμφάνιση, αλλά θεωρώ πως και οι υπόλοιπο παίκτες έπαιξαν πολύ καλά. Τους άξιζε η ισοπαλία και είμαι χαρούμενος, αλλά και υπερήφανος για όλους τους".

Keywords
Τυχαία Θέματα