Πιάνιτς: Θα ήθελα να παίξω με Ελλάδα, αλλά δύσκολα

15:29 19/3/2013 - Πηγή: AEK365

Τρεις μέρες πριν το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας στην Ζένιτσα για τα προκριματικά του Μουντιάλ και η συμμετοχή του Μίραλεμ Πιάνιτς παραμένει αμφίβολή λόγω ενοχλήσεων στον αστράγαλο με τον ίδιο να υπογραμμίζει πως δύσκολα θα μπορέσει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι.

Σε δηλώσεις του σε εφημερίδα της Βοσνίας, ο μέσος της Ρόμα τόνισε: "Αρχικά, μου είχαν πει πως θα χρειαστεί να λείψω για τέσσερις εβδομάδες. Μετά για δυο.

Δεν ξέρω... είναι νωρίς να πούμε τι θα γίνει μέχρι την Παρασκευή. Θα ήθελα να παίξω, αλλά θα δούμε πώς θα πάνε τα πράγματα τις επόμενες δυο μέρες. Με τα υπάρχοντα δεδομένα, δύσκολα θα παίξω. Δεν είμαι σε θέση να αγωνιστώ τώρα. Όμως τις τελευταίες δυο εβδομάδες έχω ακολουθήσει εντατική θεραπεία και έχω δει αποτελέσματα. Δούλεψα πολύ και αισθάνομαι καλύτερα. Θα δείξει".
Για το παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας, ο Πιάνιτς δήλωσε: "Περιμένω η αποστολή μας να έχει αίσιο τέλος. Ελπίζω μετά τον αγώνα της Παρασκευής να παραμείνουμε πρωτοπόροι στον όμιλο. Θα είμαι ικανοποιημένος με νίκη, ακόμη και με ισοπαλία. Πιστεύω πως η ομάδα μας μπορεί να τα καταφέρει. Παίζουμε στην έδρα μας και δεν βλέπω γιατί να μην πετύχουμε το στόχο μας".

Keywords
Τυχαία Θέματα