Πιέζουν Μητρόπουλο Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Ιταλικές ομάδες και αυτός βλέπει μόνο ΑΕΚ

13:05 26/3/2013 - Πηγή: AEK365

Μπορεί να είναι νωρίς να μιλάμε για μεταγραφικά και ανανεώσεις συμβολαίων, όταν η ομάδα έχει να επιλύσει ακόμα πολλά προβλήματα (αγωνιστικά και διοικητικά είναι τα βασικότερα όλων), ωστόσο η περίπτωση του Παύλου Μητρόπουλου δείχνει να αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον.
Η ΑΕΚ πρέπει ως τις 30 Μαϊου να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς της από τον Παναιτωλικό καταβάλλοντας ένα ποσό της τάξεως των 250.000 ευρώ, ώστε να κάνει δικό της τον παίκτη.

Την ίδια στιγμή, ήδη, ομάδες έχουν δείξει ουσιαστικό (!) ενδιαφέρον για

τον μέσο της ΑΕΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες τόσο ο Ολυμπιακός, όσο και ο ΠΑΟΚ προσπαθούν να βολιδοσκοπήσουν τις προθέσεις του παίκτη από τώρα! Παράλληλα, υπάρχουν και δύο ιταλικές ομάδες που ενδιαφέρον για την απόκτησή του, καθώς τον είχαν τσεκάρει σε παιχνίδια της ΑΕΚ που είχαν παρακολουθήσει σκάουτερ στο ΟΑΚΑ. Όλοι αυτοί οι σύλλογοι θα κινηθούν αστραπιαία για την απόκτησή του αν η ΑΕΚ δεν κάνει χρήση του δικαιώματός της, αποκτώντας τον Μητρόπουλο, ως τις 30 Μάη.

Ο ίδιος ο παίκτης φαίνεται να γνωρίζει το ενδιαφέρον που υπάρχει τόσο από τους Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, όσο και από τις δύο ιταλικές ομάδες. Ωστόσο, όπως τονίζει σε συμπαίκτες του (οι οποίοι με αγωνία τον ρωτούσαν σχετικά, καθώς δεν θέλουν να σκέφτονται ότι θα φύγει από την ομάδα) προτεραιότητά του είναι καθαρά η ΑΕΚ. Ο Μητρόπουλος αναφέρει σε σχετικές συζητήσεις ότι πάνω απ' όλα είναι αρχικά να σωθεί αγωνιστικά η ομάδα, κατόπιν να μπει ο Βιντιάδης ή κάποιος άλλος επενδυτής, δίνοντας ουσιαστική λύση στα διοικητικά και από εκεί και πέρα είναι πρόθυμος 101% να συνεχίσει στην ΑΕΚ και να ηγηθεί των προσπαθειών για αγωνιστική ανάκαμψη τα επόμενα χρόνια.

Εκείνο που πιστεύει ο Μητρόπουλος είναι ότι η ΑΕΚ, εφόσον αλλάξει το διοικητικό τοπίο και έρθουν χρήματα στην ομάδα, θα κάνει την κίνησή της και θα τον αποκτήσει από τον Παναιτωλικό. Γεγονός που περιμένει πώς και πως για να του φύγει το... άγχος και να βάλει πλώρη για μία μεγάλη καριέρα φορώντας την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα