Πικραμένος ο Δένδιας από Αρβανίτη-Κατσίμη...

20:33 29/10/2012 - Πηγή: AEK365

Πικραμένος από την εκπομπή «Πρωινή Ενημέρωση» της ΝΕΤ εμφανίζεται ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Δένδιας, όπως διαρρέουν κύκλοι του υπουργείου στα μέσα. Ωστόσο, οι ίδιες πηγές τονίζουν ότι δεν υπήρξε καμία παρέμβαση από το υπουργείο για το περιεχόμενο της εκπομπής, ούτε καμία απαίτηση για απόδοση ευθυνών και λήψη μέτρων. Όπως λένε η υπόθεση είναι εσωτερικό ζήτημα της ΕΡΤ.

Η πικρια του υπουργού αφορά στο γεγονός ότι «δεν

ζητήθηκε καν κατά παράβαση της δημοσιογραφικής δεοντολογίας η άποψη του από τους συντελεστές της εκπομπής και αναπαράχθηκαν αβασάνιστα οι ισχυρισμοί συγκεκριμένης και μόνο εφημερίδας.» Κατά τους κύκλους, όλα αυτά επισημαίνονται, «με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα κριτικής το οποίο αναμφίβολα έχει κάθε δημοσιογράφος.

Παράλληλα, οι ίδιοι «κύκλοι» σχολίασαν και το δημοσίευμα της Αυγής και τις καταγγελίες για βασανισμούς κρατουμένων στη ΓΑΔΑ, λέγοντας ότι: «Οι ιατροδικαστικές εκθέσεις επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι κανένα μα κανένα έγκαυμα δεν υπήρξε σε κρατούμενους».

Όπως λένε η Αυγή «συγχέει ορθοπεδικής φύσεως ερυθρότητα σε έναν τραυματία με... έγκαυμα, παρότι πουθενά δε γίνεται αναφορά σε κάτι τέτοιο και θα αρκούσε ένα τηλεφώνημα στον ιατροδικαστή για να το διασταυρώσει».

Keywords
Τυχαία Θέματα