Πιο έμπειρη η ΑΕΚ

10:47 17/3/2012 - Πηγή: AEK365

Λίγες ώρες έμειναν μόνο μέχρι το μεγάλο ραντεβού της ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου. Οι Πρωταθλητές αντιμετωπίζουν τον πρωτάρη ΠΑΟΚ στο «Δ. Τόφαλος» και θέλουν να σηκώσουν τον ουρανό της Πάτρας την κούπα. Ενώ αξίζει να σημειωθεί πως σε σχέση με τους Θεσσαλονικείς που συμμετέχουν για πρώτη φορά σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης η Ένωση έχει την σχετική εμπειρία και σαν ομάδα, αλλά και σαν ρόστερ. Πιο συγκεκριμένα έχει περισσότερους παίκτες που

έχουν γεύση από την κατάκτηση κυπέλλου εξαιτίας φυσικά της πρόσφατης επιτυχίας το 2009 στις Σέρρες και αυτοί είναι οι Κουλούρης, Παπαδόπουλος, Μπακαούκας, Ασαρίδης, Τσαούσης, ενώ σε αυτούς συμπληρώθηκε φέτος ο Κοκολοδημητράκης που είχε πάρει το νταμπλ με τον Δούκα το 2008. Μάλιστα ο πορτιέρο της ομάδας Ευγένιος Κουλούρης, έχει τις περισσότερες κατακτήσεις (3), δύο με Αθηναϊκό και μία με ΑΕΚ.
Ενώ ο τεχνικός της ΑΕΚ, Γιάννης Αρβανίτης, έχει κατακτήσει Κύπελλο και με την ιδιότητα του παίκτη αλλά και του προπονητή. Έχει 5 τρόπαια ως παίκτης του Ιωνικού ΝΦ (86, 87, 88, 89, 93) και ένα ως προπονητής (2009).

Keywords
Τυχαία Θέματα