Πήραν «φωτιά» οι πιστωτικές

15:42 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Η προφυλακισμένη σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Βίκυ Σταμάτη, εμφανίζεται να έχει στην κατοχή της πιστωτική κάρτα στην ελβετική τράπεζα UBS, με πιστωτικό όριο 50.000 ελβετικά φράγκα, μέσω της οποίας φέρεται να πραγματοποιεί πανάκριβες αγορές σε Αθήνα και Ρώμη το καλοκαίρι

του 2003.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από την αναλυτική κατάσταση του λογαριασμού της κάρτας VISA της τράπεζας UBS, η κ. Βίκυ Σταμάτη εμφανίζεται να έχει ξοδέψει από τις 26 Ιουνίου μέχρι τις 11 Ιουλίου 2003, δηλαδή σε διάστημα μόλις 15 ημερών, περισσότερα από 50.000 ελβετικά φράγκα (με την τότε ισοτιμία, 32.000 ευρώ), με αγορές σε υπερπολυτελή καταστήματα ρούχων και αξεσουάρ σε Κολωνάκι, Κηφισιά και Ρώμη.
Παράλληλα φέρεται να έχει συνδυάσει τα ψώνια της στην πρωτεύουσα της γειτονικής χώρας, με τη διαμονή της σε ξενοδοχείο, για το οποίο, όπως προκύπτει, πλήρωσε στις 10 Ιουλίου 1.160,50 ευρώ ή 1.828,23 ελβετικά φράγκα.
Επιπλέον, ανάμεσα στα χιλιάδες έγγραφα που κατασχέθηκαν στα γραφεία του πρώην υπουργού Ακη Τσοζατζόπουλου βρέθηκαν, όπως προκύπτει από τα αναφερόμενα στις εκθέσεις κατασχέσεως, αποδείξεις και παραστατικά λογαριασμών από το υπερπολυτελές ξενοδοχείο «Four Seasons», στο Παρίσι, στο οποίο έγινε η γαμήλια δεξίωση του ζεύγους Τσοχατζόπουλου.
Ολα τα παραστατικά και οι αποδείξεις για τη δεξίωση αλλά και για τους καλεσμένους του ζεύγους, που φιλοξενήθηκαν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία του κόσμου, είναι στο όνομα της κ. Βίκυς Σταμάτη και ενός ακόμη προσώπου με μάλλον γερμανικό όνομα.
Στη διάθεση του ανακριτή βρίσκονται επίσης σωρεία εγγράφων του υποκαταστήματος της τράπεζας UBS της Γενεύης, που αφορούν την κίνηση των λογαριασμών (σε ευρώ, ελβετικά φράγκα και δολάρια ΗΠΑ), που διατηρούσε η Βίκυ Σταμάτη επ' ονόματί της, κατά το χρονικό διάστημα 2006-2009.

Keywords
Τυχαία Θέματα