«Βολές» Καρατζαφέρη κατά πάντων

15:02 23/5/2012 - Πηγή: AEK365

Νέα επίθεση στον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Αντώνη Σαμαρά αλλά και στους "προδότες και αποστάτες" πρώην βουλευτές του κόμματός του, που, όπως είπε, για "τις καρέκλες και λίγα αργύρια" πρόδωσαν τον πατριωτισμό τους και πήγαν στη ΝΔ, εξαπέλυσε χθες ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Σε συνέντευξή του στο «ράδιο 9» ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. αναφέρθηκε στις διαπραγματεύσεις με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας: "Ο Σαμαράς μού τηλεφώνησε και μου είπε να έρθεις στη ΝΔ, σε θέλουν πάρα πολύ. Εγώ του απάντησα ότι δεν μπορώ να προδώσω τον κόσμο μου και τους βουλευτές μου. Μετά άρχισε το παζάρι. Μου πρότεινε αριθμό βουλευτών όσων σχεδόν της Ντόρας και του απάντησα ότι έχω εκλέξει 16 βουλευτές και δεν μπορώ να τους προδώσω. Εγώ θέλω να τους βάλεις μέσα και την άλλη μέρα, αν θα είμαστε πλειοψηφία, θα δούμε ποιος θα είναι πρωθυπουργός από την παρέα κι εγώ θα έχω την αυτοτέλειά μου ως κόμμα".
Σύμφωνα με τον Γιώργο Καρατζαφέρη, η δουλειά χάλασε όταν μια έρευνα του Οικονομικού Πανεπιστημίου έδειχνε ότι ο ίδιος έχει δημοτικότητα 81% μέσα στους κόλπους της ΝΔ. Όπως είπε: "Τότε η δουλειά «χάλασε», μια και ξέρω ότι ο κ. Σαμαράς είναι εξαιρετικά φοβικός. Την άλλη μέρα μου έλεγε: έλα με δυο-τρεις. Αλλά και πάλι του είπα: Δεν μπορώ να προδώσω τον κόσμο μου. Συνεργασία κομμάτων μπορώ να την περάσω από την Κεντρική Επιτροπή, αλλά δεν μπορώ να πουλήσω κανέναν βουλευτή μου".
Σημείωσε επίσης ότι "μετά από αυτή την εξέλιξη ο πρόεδρος της ΝΔ πήρε στελέχη από τον ΛΑΟΣ, χρησιμοποιώντας τη γνωστή του μέθοδο, του 1993, όπου κάθε μέρα έφευγε και ένας: πρώτα ο Στέφανος Στεφανόπουλος, μετά ο Κλείτος, μετά ο Γεροντόπουλος, μετά ο Συμπιλίδης, και έπεσε η κυβέρνηση".

Keywords
Τυχαία Θέματα