Πήρε το Χάλκινο η Κυριακοπούλου

23:47 30/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Κυριακοπούλου πέρασε τα 4,60 μ. και ισοφάρισε την καλύτερη φετινή της επίδοση, για να πάρει την τρίτη θέση σε έναν τελικό που έγινε με πολύ κακές καιρικές συνθήκες. Μάλιστα τα κατάφερε στην τρίτη της προσπάθεια και για αυτό πήρε το χάλκινο, πίσω από την Γιρίνα Πτατσνίκοβα που χάρισε στην Τσεχία το χρυσό γιατί τα είχε καταφέρει με την πρώτη στα 4,60 μ. και την Μαρτίνα Στρουτζ που πήρε το αργυρό γιατί πέρασε με τη δεύτερη. Να σημειώσουμε πως η Κυριακοπούλου επιχείρησε να κάνει το... κόλπο γκρόσο. Αφησε τις

αντιπάλους της να δοκιμάσουν στα 4,65 μ., όπου απέτυχαν και η ίδια πήγε απευθείας στα 4,70 μ. γνωρίζοντας ότι αν το περνούσε θα ήταν νικήτρια. Δεν τα κατάφερε τελικά, αλλά μόλις είχε κερδίσει το 19ο μετάλλιο της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.


«Δεν μπορώ να περιγράψω την ευτυχία μου Ηθελα και το χρυσό, δεν βγήκε, δεν πειράζει Οταν πήγα να κάνω την τρίτη προσπάθεια στα 4,60 μ. δεν είχα συνειδητοποιήσει πως αν το περνούσα θα έπαιρνα το χάλκινο. Πίστευα πως θα ήμουν τέταρτη. Οπότε δεν σκέφτηκα τίποτα και μάλλον ήταν καλύτερο γιατί τα κατάφερα», είπε μεταξύ άλλων η Κυριακοπούλου μετά την επιτυχία της.

Keywords
Τυχαία Θέματα