Πήρε το ντέρμπι η Ομόνοια

16:45 13/1/2013 - Πηγή: AEK365

ΚΥΠΡΟΣ- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ομόνοια- ΑΕΛ: 2-0
(Χριστοφή 41', Φρέντι 84')

Σπουδαίο τρίποντο πανηγύρισε η Ομόνοια που επικράτησε με σκορ 2-0 της ΑΕΛ στο ΓΣΠ, και παραμένει στο κυνήγι της πρώτης τετράδας καθώς πλησίασε την τέταρτη θέση στους δύο βαθμούς. Αυτή είναι μόλις η πρώτη νίκη της Ομόνοιας σε αγώνες ντέρμπι στο φετινό πρωτάθλημα.

Η ομάδα του Τόνι Σαβέφσκι ήταν καλύτερη στο πρώτο

ημίχρονο και κατάφερε να πάρει προβάδισμα στο σκορ με γκολ του Δημήτρη Χριστοφή στο 42'. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι πράσινοι δέχθηκαν την πίεση από την ΑΕΛ για μεγάλο διάστημα, ωστόσο στο 84' ο Φρέντι με προσωπική ενέργεια καθάρισε τον αγώνα με δεύτερο γκολ.

Πάντως, η ΑΕΛ μπορεί να είχε την κατοχή της μπάλας στην επανάληψη, ωστόσο δεν είχε την μεγάλη ευκαιρία, ενώ οι πράσινοι με ταχύτατες αντεπιθέσεις είχαν τρείς ξεκάθαρες ευκαιρίες για να σκοράρουν με τους Αντρέ Άλβες και Σκέμπρι να πλασάρουν εντελώς μόνοι εντός περιοχής, όμως ο Ντεγκρά είχε σωτήριες επεμβάσεις. Η ΑΕΛ μπορούσε να σκοράρει στις καθυστερήσεις, όταν ο Μπεμπέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Λεβίτα.

Νέα Σαλαμίνα- Εθνικός Άχνας: 0-1
(Αουρέλιο 7')

Επιτέλους νίκη για τον Εθνικό στο πρωτάθλημα, που επικράτησε με σκορ 0-1 της Νέας Σαλαμίνας. Χρυσός σκόρερ για τους γαλάζιους ήταν ο Μάρκο Αουρέλιο, ο οποίος σκόραρε στο 7ο λεπτό με εντυπωσιακό μακρινό σουτ και σφράγισε την μεγάλη νίκη για την ομάδα του Στιβ Κωνσταντινίδη.

Ήταν μόλις η πρώτη νίκη μετά από 17 αγωνιστικές για τον Εθνικό Άχνας, που πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα, ενώ απογοήτευση επικρατεί στη Νέα Σαλαμίνα για την ήττα. Οι ερυθρόλευκοι εκφράζουν παράπονα για γκολ που σημείωσαν στις καθυστερήσεις όμως ακυρώθηκε ως επιθετικό φάουλ του Ρούγιοβιτς στον Μάλαρτζ.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα