Πήρε τον βαθμό στο τέλος

00:02 24/9/2012 - Πηγή: AEK365

ΓΑΛΛΙΑ ΛΕ ΣΑΜΠΙΟΝΑ - 6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΛΙΛ- ΛΙΟΝ: 1-1
Γήπεδο: Μετροπόλ
Ισόπαλες με σκορ 1-1 αναδείχθηκαν Λιλ και Λιόν στο "Μετροπόλ" για την 6η αγωνιστική του γαλλικού πρωταθλήματος. Οι "λιονέ" πήραν τον βαθμό με το γκολ που πέτυχε στο 80' ο Λισάντρο και πλέον βρίσκονται στο -4 απο την κορυφή και την Μαρσέιγ.
Η Λιλ

ξεκίνησε πολύ δυνατά και άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό. Ο Ντεμπισί έκανε τρομερή κούρσα από δεξιά, έβγαλε και τη σέντρα και ο Ρου με όμορφο σουτ από το ύψος του πέναλτι, έκανε το 1-0. Στο 20' ο Βερκούτρ απομάκρυνε δύσκολα το σουτ του Παγιέ, ενώ στο 45' η κεφαλιά του Μέντες δε βρήκε στόχο. Στο 52ο ο Βερκούτρ απομάκρυνε το σουτ του Ρου, όπως έκανε και με εκείνο του Παγιέ πέντε λεπτά αργότερα. Απο εκεί και πέρα και μετά το 60' η Λιόν ανέβασε την απόδοση της και έψαξε το γκολ. Τελικά η υπεροχή της απέφερε καρπούς στο 80' όταν ο Λισάντρο Λόπες νίκησε τον Λαντρό για το τελικό 1-1.
ΛΙΛ: Λαντρό, Ντινιέ, Σεντζού, Μπάσα, Ντεμπισί, Μαβουμπά, Γκουεγιέ, Πεντρετί (82' Ντε Μέλο), Μέντες (59' Μπρούνο), Παγιέ, Ρου (80' Μπαλμόν).
ΛΙΟΝ: Βερκούτρ, Νταμπό (71' Μονζόν), Λόβρεν, Μπίσεβατς, Αβακέ, Μβουεμπά (56' Γκρενιέ), Γκοναλόν, Μάλμπρανκ, Μπριάν (56' Λακαζέτ), Γκομίς, Λισάντρο Λόπες.

***Δείτε ΕΔΩ τα υπόλοιπα παιχνίδια του γαλλικού πρωταθλήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα