Πιζάρο: Να πάρουμε τον τίτλο

20:21 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο νεοαποκτηθείς μέσος των «πολιτών» αναφέρθηκε στην μετακίνησή του από τη Ρόμα με τη μορφή δανεισμού, τις διαπραγματεύσεις της... τελευταίας στιγμής, αλλά και τους στόχους με τη νέα του ομάδα.
«Δεν ήμουν στις αρχικές επιλογές για αρκετό καιρό και ο Ρομπέρτο Μαντσίνι το ήξερε. Είχαμε μια επικοινωνία, αλλά ποτέ δεν περίμενα ότι το θέμα θα έφτανε σε αυτό το σημείο! Ήταν πολύ αργά όταν ήρθε η πρόταση, ενώ υπήρχε και ενδιαφέρον από τη Γιουβέντους», τόνισε αρχικά ο νεοαποκτηθείς μέσος των «πολιτών» και πρόσθεσε:
«Πήγα

στην Ιταλία στην ηλικία των 19 και μετά από τόσα χρόνια νιώθω τη χώρα σαν το σπίτι μου. Ποτέ δεν περίμενα ότι θα έφευγα από την Ιταλία ή ότι θα άλλαζα τρόπο ζωής»!
Ερωτηθείς στη συνέχεια για το νέο κεφάλαιο που ανοίγει στην καριέρα του, με την μετακίνησή του στην Πρέμιερ Λιγκ, απάντησε: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει με τον Μαντσίνι, αλλά είμαι σίγουρος ότι σύντομα θα κάτσουμε στο ίδιο τραπέζι και θα μιλήσουμε για το ρόλο μου στην ομάδα και τι θέλει από μένα.
Μου αρέσει το καλό ποδόσφαιρο, με πολλές πάσες, επομένως πιστεύω ότι θα καταφέρω να «δέσω» με τους Νταβίντ Σίλβα και Κουν Αγουέρο. Είναι απίστευτο όταν ένας προπονητής σε εμπιστεύεται και σε παίρνει στην ομάδα του. Θα προσπαθήσω να γράψω ιστορία με αυτή την ομάδα και θα τη βοηθήσω να κατακτήσει τον τίτλο. Είμαι έτοιμος να αγωνιστώ το Σαββατοκύριακο. Βρήκα την ομάδα στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και ελπίζω να τερματίσει εκεί»!
Καταλήγοντας, ο Χιλιανός χαφ σχολίασε και το γεγονός ότι θα φορά τη φανέλα με το «8», το νούμερο που κάποτε ήταν συνδεδεμένο με το θρύλο της ομάδας, Κόλιν Μπελ: «Είναι μεγάλη τιμή να έχω αυτό τον αριθμό. Ακριβώς το ίδιο ένιωθα στη Ρόμα με το «7», που ανήκει παλαιότερα στον Μπρούνο Κόντι».

Keywords
Τυχαία Θέματα