Πληρώνει ο Γόντικας

10:52 15/3/2012 - Πηγή: AEK365

Ανδρέας Βγενόπουλος και Αδαμάντιος Πολέμης τήρησαν τις δεσμεύσεις τους και έβαλαν λεφτά στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου στον Παναθηναϊκό και έτσι με αυτά τα χρήματα ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Δημήτρης Γόντικας, ξεκίνησε από χθες την διαδικασία αποπληρωμής οφειλών προς τους ποδοσφαιριστές.
Αρχικά ο Γόντικας και οι συνεργάτες τους επικοινώνησαν με ποδοσφαιριστές που δεν ανήκουν πλέον στο ρόστερ και στους οποίους οφείλονται χρήματα αλλά και με κάποιες ομάδες. Όσο για τους

παίκτες που υπάρχουν αυτή την στιγμή στο ρόστερ, εκείνοι θα πάρουν ένα μέρος από τα δεδουλευμένα τους και στην συνέχεια θα υπογράψουν διακανονισμό στον οποίο θα περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο θα εισπράξουν και τα υπόλοιπα.
Από την στιγμή που υπογραφεί αυτό το χαρτί και με δεδομένο ότι θα τακτοποιηθούν οι οφειλές ύψους 2.5 εκ. ευρώ στον Παναθηναϊκό είναι αισιόδοξοι πως θα περάσουν με επιτυχία το πρώτο τεστ της UEFA. Σημειώνεται, ότι ο Παναθηναϊκός, μαζί με την Εφορία, οφείλει στους παίκτες του 6,5 εκ. ευρώ μέχρι την 30η Δεκεμβρίου του 2011, ωστόσο η UEFA δίνει την δυνατότητα είτα να γίνει η πληρωμή τοις μετρητοίς, είτε να παρουσιαστεί ένα πλάνο αποπληρωμών έως τα τέλη του Ιουνίου, ώστε η ομάδα να μην αντιμετωπίσει πρόβλημα με την αδειοδότηση για τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης περιόδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα