«Πληρώσαμε την κόπωση»

00:28 26/1/2013 - Πηγή: AEK365

Η έλλειψη φρεσκάδας των παικτών του Παναθηναϊκού, κυρίως στην επίθεση, τους στέρησε τη νίκη επί της Ρεάλ Μαδρίτης σύμφωνα με τον Αργύρη Πεδουλάκη.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για την εντός έδρας ήττα από τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Έγινε ένα παιχνίδι με πολλή τακτική στο αμυντικό κομμάτι. Κρατήσαμε μια ομάδα επιθετική, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, χαμηλά. Ωστόσο, ήμασταν πολύ κακοί στο δεύτερο μέρος στην επίθεση. Πληρώσαμε την κόπωση, δεν είχαμε φρεσκάδα, μας πίεσε η Ρεάλ Μαδρίτης και

αποσυντονιστήκαμε. Είμαστε σε πολύ σκληρό όμιλο, πολύ κλειστό. Βλέπουμε και τα αποτελέσματα τα υπόλοιπα. Να είμαστε όλοι υγιείς, ώστε να γυρίσουμε αυτό το κομμάτι που είμαι εναντίον μας».

Για το πώς μπορεί να εξηγήσει τεχνικό το γεγονός πως μία ομάδα μένει στους πέντε πόντους σε 12,5': «Βασικά παιδιά μας είναι καιρό έξω. Τα πιο αθλητικά παιδιά μας, από την πλευρά τους, χρεώθηκαν γρήγορα με φάουλ, κάτι που καταπόνησε άλλα παιδιά, όπως Τσαρτσαρής. Ο Ματσιούλις έπαιξε με ένεση. Δεν είχαμε ενέργεια, δεν είχαμε σπριντ. Αυτή την εποχή, λόγω του ότι δεν είχε διακοπή, όλες οι ομάδες είναι καταβεβλημένες, εξ ου και τα «περίεργα» αποτελέσματα. Είναι λογικό. Κάποια παιδιά έχουν καταπονηθεί πολύ λόγω ελλείψεων, είναι κάτι που θα βγει. Εμείς, τώρα, θα πρέπει να εντάξουμε τα παιδιά μας, που ήταν καιρό έξω. Αν είμαστε όλοι υγιείς θα μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε».

Για το Σοφοκλή Σχορτσανίτη κι αν μπορεί να αυξήσει το μέσο όρο συμμετοχής του: «Ο Σοφοκλής ήταν ενάμιση μήνα έξω. Είναι τεράστιο χρόνος για οποιονδήποτε παίκτη, αλλά και λόγω σωματοδομής για το Σοφοκλή. Έκανε προσπάθεια σήμερα (25/01). Δεκαπέντε λεπτά, πάντως, είναι πολύς χρόνος σε επίπεδο Ευρωλίγκας».

Keywords
Τυχαία Θέματα