Πλήρωσε την αστοχία του…

19:26 11/2/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ: 21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:0-0
ΓΗΠΕΔΟ: ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΑΘΗΝΩΝ)

Ο Πανιώνιος είχε τις ευκαιρίες για να πετύχει το γκολ και να πάρει ένα σημαντικό «τρίποντο» για την συνέχεια του Πρωταθλήματος, αλλά δεν τα κατάφεραν, αφού φάνηκαν να έχουν πρόβλημα

στις τελικές προσπάθειες. Οι Νεοσμυρνιώτες αναδείχθηκαν ισόπαλοι (0-0) με τον ΠΑΣ Γιάννενα στο Δημοτικό Στάδιο της Νέας Σμύρνης για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα.

Το ματς

Το πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης ανάμεσα σε Πανιώνιο και ΠΑΣ Γιάννινα δεν ήταν κάτι το ιδιαίτερο, αφού οι ευκαιρίες ήταν λιγοστές με τους γηπεδούχους, όμως να έχουν το πάνω χέρι . Οι «κυανέρυθεροι» έδειξαν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο δεκάλεπτο, ενώ δημιούργησαν δύο σημαντικές ευκαιρίες με τον ΠΑΣ να μην μπορεί να αντιδράσει. Πιο συγκεκριμένα ο Κούτσι στο 2ο μόλις λεπτό βγήκε τετ α τετ με τον Κηπουρό, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Αμπντουλάγιεφ. Έτσι το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.
Στην επανάληψη ο Πανιώνιος κινήθηκε στους ίδιους ρυθμούς με τους φιλοξενούμενους να μην μπορούν να βρουν λύσεις και να πραγματοποιούν την πρώτη τους ευκαιρία στο 77ο λεπτό με μια κεφαλιά του Βίλα. Ενώ προηγουμένως είχαν απειληθεί πάνω από τέσσερις φορές από τον Κούτσι με σουτ, κεφαλιές και τετ α τετ, με τον Κηπουρό να σώνει συνεχώς την ομάδα του. Στην συνέχεια οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους εξασφαλίσει μια σπουδία νίκη, όμως δεν τα κατάφεραν πληρώνοντας την επιθετική τους αστοχία. Η ισοπαλία έτσι έμεινε μέχρι το τέλος με τις δύο ομάδες να μοιράζοντας βαθμούς.

Πανιώνιος (Άκης Μάντζιος): Σιδεράκης, Πετκάκης (46' Μενδρινός), Πιέρ, Σιόβας, Ρόκας, Όμο, Κούρντι, Σάμαρης, Σκέμπρι (80' Ντιμπαλά), Αμπντουλάγιεφ (69' Αντούνες), Κούτσι.

ΠΑΣ Γιάννινα (Άγγελος Αναστασιάδης): Κηπουρός, Ανδράλας (70' Μπακαγιόκο), Μπεσέρα (65' Σκούφαλης), Γεωργίου, Ζαραδούκας (27' Βάντερσον), Κώτσιος, Μιχαήλ, Ντάσιος, Πατσατζόγλου, Βίλα, Τζαμπρέλα.

Keywords
Τυχαία Θέματα