Πλησιάζει Ταταρουσάνου ο Ολυμπιακός

19:54 29/12/2013 - Πηγή: AEK365

Οι Ρουμάνοι τον έφεραν μια ανάσα από τον Πειραιά, τονίζοντας πως ο βασικός γκολκίπερ της Εθνικής τους τα έχει βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, υποστηρίζουν πως θα καρπώνεται κοντά στις 500.000 ευρώ τον χρόνο. Η Στεάουα φαίνεται να το έχει πάρει απόφαση, μιας και αναζητά ήδη τον αντικαταστάτη του για το καλοκαίρι. Ο Ταταρουσάνου πάντως με επίσημη

τοποθέτησή του δεν διέψευσε τις επαφές με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε και επιβεβαίωσε τη συμφωνία «Νομίζω πως ο Τύπος της Ρουμανίας είναι υπερβολικός σχετικά με τη συμφωνία με τον Ολυμπιακό». Ο διεθνής γκολκίπερ πάντως βρίσκεται στα πλάνα και αγγλικών ομάδων, με την Κρίσταλ Πάλας, αλλά και τη Νιούκασλ να τον έχουν ήδη στη λίστα τους.
Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού, αλλά και την πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στους «ερυθρόλευκους» μίλησε ο Κοστίν Λάζαρ του ΠΑΟΚ. «Είναι πολύ καλό να πάρει μεταγραφή για τον Ολυμπιακό. Είναι πολύ καλός γκολκίπερ, εξαιρετικός επαγγελματίας και αν συνεχίσει στην ίδια εικόνα, τότε θα πρωταγωνιστήσει στον Ολυμπιακό» τόνισε.

Keywords
Τυχαία Θέματα