Ποδαρικό με περίπατο η ΑΕΚΑΡΑ

18:37 13/10/2012 - Πηγή: AEK365

ΑΕΚ-ΡΕΘΥΜΝΟ: 3-0 σετ
Α1 γυναικών: 1η αγωνιστική
ΓΗΠΕΔΟ: Κλειστό Ιωνικού Ν.Φ

Το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα πραγματοποίησαν τα κορίτσια της ΑΕΚ στο Πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ γυναικών. Η Ένωση χωρίς να αντιμετωπίσει την παραμικρή δυσκολία απέναντι στο Ρέθυμνο νίκησε με 3-0 σετ,

παρά το γνωστό πρόβλημα που αντιμετωπίζει με την Χέγας και την διακοπή του συμβολαίου της αλλά και το ψυχολογικό σοκ. Να σημειωθεί πως εξαιρετική ατμόσφαιρα δημιούργησαν οι πάνω από 500 οπαδοί που έδωσαν το «παρών» στο κλειστό γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας, δίνοντας ώθηση στα κορίτσια.

Το ματς

Με καθαρό μυαλό και ψυχραιμία η ΑΕΚ κατάφερε να ξεκινήσει δυναμικά στο παιχνίδι της και μάλιστα έκανε ένα εξαιρετικό σερί βασιζόμενο σε καλή επιθετική λειτουργία. Οι «κιτρινόμαυρες» πήρα προβάδισμα επτά πόντων (11-6), αν και στην συνέχεια έκαναν μια... κοιλιά στην απόδοσή τους. Αυτό ήταν κάτι που διορθώθηκε άμεσα και η τάξη επανήλθε με αποτέλεσμα η Ένωση να φτάσει εύκολα στην κατάκτηση του πρώτου σετ.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ούτε στη συνέχεια, αφού η ΑΕΚ με προσεχτικές κινήσεις και εξαιρετικό μπλοκ-σερβίς συνέχιζε να σκοράρει δεν έδωσε δικαίωμα στο Ρέθυμνο να διεκδικήσει κάτι από την αναμέτρηση της πρεμιέρας. Το εύκολο 10-9 έγινε γρήγορα 25-16 και έφερε τα κορίτσια ένα βημα πιο κοντά σε μια σπουδαία νίκη.

Το τρίτο σετ δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, αφού η ΑΕΚ έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και χωρίς άγχος έφτασε εύκολα να προηγείται με 10 πόντους, ενώ στην συνέχεια αφήνοντας σε μονοψήφιο αριθμό πόντων το Ρέθυμνο (9) κατάφερε να πανηγυρίσει μια σπουδαία νίκη με 25-9.

Τα σετ: 25-11, 25-16, 25-9

ΑΕΚ:Ρόγκα,Τσοχατζή,Τσίμα,Τοτσίδου,Ζόρζου,Βλαβιανού,Γκούζου,Κις,Τζανακάκη,Μποροβίντσεκ,Παπαγεωργίου,Παπαφωτίου

ΡΕΘΥΜΝΟ: Κατερίνη,Δηλαβέρη,Τουρλίτη,Δραμιτινού, Βροντάκη, Ροδινού,Χατζοπούλου,Κουνδουράκη,Σμπιράκη,Σαλούστρου, Σαπαρέφσκα,Παρασκάκη,Φεντότοβα, Σημαντηράκη

Keywords
Τυχαία Θέματα