«Ποδοσφαιριστές είστε, όχι η Ζωή Κωνσταντοπούλου»

11:11 11/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες στον ΑΟ Χανίων, ομάδα του νοτίου ομίλου της Football League 2, έχει ξεσπάσει κόντρα μεταξύ διοίκησης και ποδοσφαιριστών με τους παίκτες να υποστηρίζουν πως είναι απλήρωτοι και την διοίκηση να απαντά με ανακοίνωση κατηγορώντας τους για συνδικαλιστική, δημοσιοϋπαλληλική και τουριστική νοοτροπία και τους καλεί να μην μιμούνται την Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Μέλος του Δ.Σ. του ΑΟ Χανίων σε μήνυμα του στην επίσημη σελίδα της ομάδας στο Facebook αναφέρει μεταξύ άλλων το εξής: "Σ'ένα ποδόσφαιρο διαλυμένο έχετε (σ.σ. ποδοσφαιριστές) πάρει προκαταβολές, έχετε πάρει μισθούς, έχετε πάρει έναντι για το 2013, παίρνετε επίσης χαρτζιλίκι που συνήθως δεν γράφεται πουθενά. Εχετε τα εισιτήρια σας για να πηγαίνετε στα σπίτια σας επίσης πληρωμένα από την ομάδα".
Η συνέχεια είναι εξίσου καυστική: "Η ομάδα είναι 8η στους 11 και αν δεν υπήρχε η εξάδα οι ΑΟΧίτες θα έβλεπαν τούρκικα σίριαλ κονσέρβα τις Κυριακές αντί να έρχονται στο στάδιο. Στέλνετε αδιάβαστο τον κόσμο όποτε έρχεται να σας δει στα εντός. Φεύγει και παραμιλάει. Και λέγαμε γιατί??? Ούτε το γήπεδο φταίει ούτε η κατάρα και καλά! Τίποτα! Φταίει η συνδικαλιστική, δημοσιουπαλληλική και τουριστική νοοτροπία μερικών που παρασύρουν και τους υπόλοιπους! Από ανακοινώσεις καλά τα πάτε, το δείξατε και τον Οκτώβρη. Ποδοσφαιριστές είστε ρε, όχι η Ζωή Κωνσταντοπούλου!!! ΠΑΙΞΤΕ ΜΠΑΛΑΑΑΑΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!".

Keywords
Τυχαία Θέματα