«Ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας κόντρα στην Βραζιλία»

16:05 20/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην Γενεύη, η Εθνική Ιταλίας θα αντιμετωπίσει την Εθνική Βραζιλίας σε φιλικό προετοιμασίας ενόψει του Μουντιάλ με τον Τσέζαρε Πραντέλι να διαβεβαιώνει πως οι Ιταλοί θα προσπαθήσουν να παίξουν ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας σημειώνοντας πως πλέον το παιχνίδι της Ιταλίας δεν βασίζεται αποκλειστικά στην άμυνα.

Σε δηλώσεις του ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Αντιμετωπίζουμε την καλύτερη, τεχνικά, ομάδα του κόσμου, αλλά είμαι σίγουρος πως είμαστε σε θέση να τους δημιουργήσουμε προβλήματα. Έχουμε πολλούς ικανούς παίκτες, μικρής ηλικίας, οι οποίοι διψούν για

καλό ποδόσφαιρο. Αυτό θα προσπαθήσω να εκμεταλλευτώ, το πάθος τους να αναμετρηθούν με την καλύτερη, ίσως, ομάδα του πλανήτη και το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ του 2014".
Για τον τρόπο παιχνιδιού της Ιταλίας κόντρα στην Βραζιλία, ο Πραντέλι δήλωσε: "Οι περισσότερες ομάδες που αντιμετωπίζουν τη Βραζιλία, παίζουν αμυντικά. Εμείς θα προσπαθήσουμε να εφαρμόσουμε όσα έχουμε δοκιμάσει στις προπονήσεις, αλλά και να επαναλάβουμε τις τελευταίες εμφανίσεις μας, όπου φάνηκε πως το ποδόσφαιρο της Ιταλίας έχει πάψει να βασίζεται μόνο στην άμυνα. Έχουμε τους παίκτες εκείνους που μας επιτρέπουν να παίξουμε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας. Αυτό θα δοκιμάσουμε και κόντρα στους Βραζιλιάνους".

Keywords
Τυχαία Θέματα