Πογκμπά: Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμα

19:10 18/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ο πιτσιρικάς διεθνής Γάλλος μέσος ήταν η αποκάλυψη της σεζόν στο Campionato στην πρώτη του χρονιά σαν... κανονικός ποδοσφαιριστής και σε δηλώσεις του στον Τύπο της πατρίδας του δεν έκρυψε τη χαρά του για το πώς εξελίσσονται τα πράγματα.

«Εφυγα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να πάω στη Γιουβέντους και έγινα πρωταθλητής από την πρώτη μου σεζόν. Ολα πάνε μια χαρά, είμαι ευτυχισμένος και δε μετανιώνω για την επιλογή μου», τόνισε αρχικά ο Πογκμπά και στη συνέχεια αναφέρθηκε στον Αντόνιο Κόντε: «Δουλεύουμε πολύ σωστά και είναι πάντα δίκαιος και ειλικρινής. Την πρώτη μου

μέρα στο Τορίνο, το πρώτο πράγμα που μου είπε ήταν το εξής: Ηρθες σε μια ομάδα με άντρες και θα πρέπει να κερδίσεις τη θέση σου. Στη Γιουβέντους δεν μετράει το βιογραφικό αλλά η δουλειά. Αν είσαι καλός θα παίξεις από φέτος κι ας είσαι πιτσιρικάς».

Αυτό που θα ευχαριστεί περισσότερο τον Κόντε, πάντως, είναι το γεγονός ότι το «χταπόδι», όπως τον αποκαλούν οι Ιταλοί, δεν έχει... ξεφύγει.

«Δεν έχω κάνει τίποτα ακόμη. Εδειξα μέρος του ταλέντου μου αλλά ακόμη δεν έχω πετύχει τίποτα. Είμαι ο κανένας. Δεν είμαι τίποτα ακόμη αλλά θέλω να γίνω ο καλύτερος και για να τα καταφέρω θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω σκληρά. Εδώ πιστεύουν όλοι στο ταλέντο μου και θέλω πραγματικά να γίνω μια μέρα ο καλύτερος και όχι ένας από τους καλύτερους. Σκέφτομαι ότι ακόμη κι αν κατακτήσω τη Χρυσή Μπάλα, κάποιος άλλος την έχει πάρει τέσσερις φορές άρα θα πρέπει να συνεχίσω να δουλεύω».

Keywords
Τυχαία Θέματα