Ποινή 15 μηνών φυλάκισης στον Ντέμη!

11:49 27/5/2013 - Πηγή: AEK365

Με ποινή φυλάκισης 15 μηνών (με αναστολή) τιμώρησε το δικαστήριο τον Ντέμη Νικολαΐδη μετά την εκδίκαση μήνυσης που είχε κατατεθεί εναντίον του από τον Κώστας Κάππα, ενός από τα ηγετικά στελέχη των Πειρατών του Ονείρου. Η υπόθεση αφορά γεγονότα του 2006 όταν μετά από ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ οπαδοί της Ένωσης είχαν αποδοκιμάσει στο αεροδρόμιο την αποστολή της ομάδας και ο Ντέμης Νικολαΐδης, ο οποίος τότε ήταν πρόεδρος της ΑΕΚ,

είχε καταθέσει μήνυση κατά συγκεκριμένων ατόμων υποστηρίζοντας ότι τον ξυλοκόπησαν. Οι εν λόγω οπαδοί όμως είχαν αθωωθεί στο εφετείο και στη συνέχεια είχαν απαντήσει με μήνυση κατά του Ντέμη για ψευδή καταμήνυση και συκοφαντική δυσφήμηση!

Σήμερα λοιπόν στο 6ο τριμελές πλημελειοδικείο Αθηνών εκδικάστηκε η πρώτη από τις μηνύσεις κατά του Νικολαϊδη και του επιβλήθηκε η συγκεκριμένη ποινή. Θα ακολουθήσουν ακόμα δύο. Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ δεν παρέστη ούτε καν δια μέσω συνηγόρου, αλλά η έδρα αποφάσισε να προχωρήσει τη διαδικασία. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η εισαγγελέας εισηγήθηκε ποινή που συνολικά θα έφτανε τους 22 μήνες (15 για την ψευδή καταμήνυση και επτά για τη συκοφαντική δυσφήμηση).

Στην εκδίκαση έδωσαν το "παρών" όλα τα μέλη του κλαμπ των «Πειρατών του Ονείρου», τα οποία ζήτησαν η όποια αποζημίωση εκδικαστεί να δοθεί στα παιδιά του ιδρύματος «Φλόγα». «Είμαστε περήφανοι για τους αγώνες μας, για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια και ενάντια στην καταστροφική θητεία Νικολαϊδη. Αυτά είναι τα παράσημα στον δικό μας αγώνα», ανέφερε σε ανακοίνωση της η συντονιστική επιτροπή αγώνα των «Πειρατών».

Keywords
Τυχαία Θέματα