«Πόλεμος» στον «αέρα» Σάββα-Κωνσταντίνου

23:46 30/1/2012 - Πηγή: AEK365

"Ξεκατινιάστηκαν" σε ζωντανή εκπομπή στη τηλεόραση Σάββας Θεοδωρίδης και Βασίλης Κωνσταντίνου. Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού τα έβαλε με το μέλος του ΔΣ του Παναθηναϊκού και λίγο-πολύ η κουβέντα τους θύμισε... μεσημεριανή εκπομπή.

Το θέαμα έλαβε μέρος στο «TV-MΑΚΕΔΟΝΙΑ».

Ο γενικός αρχηγός του Ολυμπιακού είπε μεταξύ άλλων απευθυνόμενος στο μέλος του «πράσινου» Δ.Σ πως «λίγο να σας αφήσει η διαιτησία θα μας ψάχνετε. Σας βλέπω κάθε Κυριακή και γελάω και το ανύπαρκτοι που είπα είναι πολύ λίγο. Είσαι άσχετος Βασιλάκη, δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Και αν δεν ξέρεις να μην μιλάς. Είσαι ελάχιστος, είσαι λίγος και για γέλια» για να πάρει την απάντηση του Κωνσταντίνου, ο οποίος τόνισε ότι «είσαι γραφικός. Άσχετος και μαϊντανός. Όσες φορές χάνει ο Ολυμπιακός εσύ βγαίνεις και λες για την διαιτησία. Είσαι γραφικός»!

Ο Θεοδωρίδης ανταπάντησε, λέγοντας πως « το γραφικός δεν είναι κάτι κάκο. Γραφικό μπορεί να είναι ένα όμορφο λιμάνι». Στην συνέχεια ο Κωνσταντίνου έβαλε τέλος στην τηλεφωνική του παρέμβαση, με τον Θεοδωρίδη να πλέκει το εγκώμιο του ΠΑΟΚ και του Ζήση Βρύζα ενόψει του κυριακάτικου αγώνα, λέγοντας πως «θα είναι ένα ματς γιορτή».

Επίπεδο...

Keywords
Τυχαία Θέματα