Πολλά ερωτηματικά από την συνέντευξη του Πουλάκου

18:07 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

Το κουβάρι των εξελίξεων στην ΠΑΕ ΑΕΚ συνεχίζεται να ξετυλίγεται και καθημερινά προκύπτουν ολοένα και περισσότερα στοιχειά που αποδεικνύουν σε πόσο δύσκολη -οικονομικά- φάση βρίσκεται η εταιρία. Η συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώην οικονομικός διευθυντής, Βασίλης Πουλάκος, δεν δημιουργεί πάμπολλα ερωτήματα μόνο στον απλό κόσμο, αλλά ακόμα και σε ανθρώπους που είχαν πρόσβαση στα οικονομικά της Ένωσης και πάλι δεν γνώριζαν τα ακριβή μεγέθη. Πως είναι δυνατόν από τα 31 εκατ. ευρώ που χρωστούσε η ΑΕΚ τον περασμένο Οκτώβρη, σύμφωνα με τον Σταύρο Αδαμίδη (τότε είχε υποστηρίξει σε τηλεοπτική του συνέντευξη: «Σήμερα, τα χρέη της ΑΕΚ είναι 31 εκατ. ευρώ. αυτά λόγω των συνθηκών, με 20 εκατ. ευρώ μπορούν να μηδενιστούν», υπολογίζοντας φυσικά σε αυτά και τα 7 εκατ. ευρώ της Morgan Stanley), να φτάνουμε στα 32 εκατ. ευρώ που είπε πρόσφατα ο Ανδρέας Δημητρέλος (με την Morgan Stanley πλέον πληρωμένη, άρα και απαλλαγή ενός «βάρους» 7 εκατ. ευρώ) και στα 46 -το λιγότερο- όπως αποκάλυψε ο πρώην οικονομικός διευθυντής της ΠΑΕ. Πρόκειται για το βασικότερο ίσως ερώτημα που ταλαιπωρεί και θα ταλαιπωρεί την ΑΕΚ και το οποίο καλούνται οι μέτοχοι και οι διοικούντες, να απαντήσουν άμεσα.

Ωστόσο δεν είναι και το μόνο. Υπάρχουν πολλά ερωτηματικά ακόμα στα όσα υποστήριξε ο Βασίλης Πουλάκος. Σύμφωνα με τα λεγόμενά του, κατά τη φετινή περίοδο οι δύο βασικοί μέτοχοι της ΠΑΕ, Νοτιάς-Supporters, έχουν βάλει στα ταμεία της ομάδας το ποσό των 880.000 ευρώ (!!!), τη στιγμή που μόνο οι οφειλές των υπαλλήλων της εταιρίας (σύμφωνα με τον Πουλάκο), αγγίζουν τις 858.000 ευρώ. Ένα ακόμα δείγμα των... εγκληματικών χειρισμών των Supporters, που βιάστηκαν να απαλλάξουν τον Πέτρο Παππά από τις ευθύνες του, αφού όπως αποδείχθηκε, ούτε τους υπαλλήλους δεν μπορούσαν να πληρώσουν, πόσο μάλλον μία ομάδα όπως η ΑΕΚ.

Ένα ακόμα μεγάλο ερωτηματικό που δημιουργείται, έχει να κάνει με τα χρήματα που έδωσαν οι Supporters στην ΠΑΕ. Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που υπήρχε από το κλαμπ (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους), το ποσό που κατάφεραν να συλλέξουν έφτανε το 1,6 εκατ. ευρώ, εκ των οποίων στην ΑΕΚ δόθηκαν μόλις οι 563.000 ευρώ. Υπάρχει δηλαδή ένα υπόλοιπο κοντά στο 1,1 εκατ. ευρώ, που προφανώς είχε μπει από τον Πέτρο Παππά (όπως οι ίδιοι δήλωναν) το οποίο όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Πουλάκος, δεν υπάρχει πουθενά στη φετινή χρήση. Μάλιστα, στην Γ.Σ. του κλαμπ, την περασμένη Δευτέρα, ο Μάκης Κασνακίδης κάνοντας τον μέχρι τώρα απολογισμό, επιβεβαίωσε τα παραπάνω, τονίζοντας πως μόνο αυτά τα χρήματα μπήκαν στην ΠΑΕ, χωρίς ωστόσο να κάνει καμία αναφορά για το υπόλοιπο 1,1 εκατ. ευρώ που φερόταν να είχε συγκεντρωθεί. Είναι εύλογη λοιπόν η απορία για το που πήγαν αυτά τα χρήματα, αν αυτά επεστράφησαν στον Παππά ή αν βρίσκονται ακόμα στα ταμεία των Supporters.

Ένα ακόμα θέμα προκύπτει και με το ποιος... πρωτοπλήρωσε το δάνειο της «ΑΣΠΙΔΑΣ». Σύμφωνα με τον Πουλάκο (αλλά και όπως είχε υποστηρίξει παλιότερα ο Νοτιάς), η αποπληρωμή του έγινε από τον

Keywords
Τυχαία Θέματα