Πολλές «σειρήνες» για τον Τζιμπούρ

09:41 18/3/2012 - Πηγή: AEK365

Πολλοί σκάουτερ ευρωπαϊκών ομάδων βρέθηκαν την περασμένη Πέμπτη στο Καραϊσκάκη για να δουν το ματς του Ολυμπιακού με τη Μέταλιστ και χθες κυκλοφόρησαν πολλά δημοσιεύματα στο Διαδίκτυο που ανέφεραν ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων για τον Ράφικ Τζιμπούρ.
Σύμφωνα λοιπόν με γαλλικά σάιτ, οι Μαρσέιγ και Λιλ παρακολουθούν τον διεθνή στράικερ, ενώ στη Γερμανία αναφέρουν ότι οι Στουτγκάρδη και Βέρντερ έχουν στα υπ' όψιν τον Αλγερινό. Στην

Τουρκία λέγεται ότι η Γαλατά παρακολουθεί κι αυτή με ενδιαφέρον την περίπτωση του Τζιμπούρ, ενώ γίνεται λόγος και για τη Φούλαμ.

Τέλος, η ισπανική εφημερίδα «Sport» σημειώνει πως ο Αλγερινός κεντρικός επιθετικός του Ολυμπιακού δεν θέλει να συνεχίσει στο ελληνικό πρωτάθλημα, παρ' όλο που έχει συμβόλαιο έως το 2013, και αναζητά ομάδα (αναφέροντας ενδιαφέρον της Εσπανιόλ) που ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Η Εσπανιόλ εδώ και καιρό βρίσκεται στην αναζήτηση κεντρικού επιθετικού, μια θέση στην οποία πονούν από την αρχή της σεζόν, καθώς ο συμπληρωματικός στράικέρ της είναι ο βετεράνος πια Βάλτερ Παντιάνι.

Keywords
Τυχαία Θέματα