Πόρτα Ραμί στην Ανζί

20:04 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα ισπανικών εφημερίδων έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Ανζί για τον αμυντικό της Βαλένθια, Αντίλ Ραμί. Οι Ρώσοι φέρονταν διατεθειμένοι να ικανοποιήσουν οικονομικά, τόσο τις «νυχτερίδες», όσο και τον παίκτη, προκειμένου να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Ο ίδιος ο Ραμί, ωστόσο, με δηλώσεις του στον ισπανικό Τύπο απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο μετακίνησής του στη Ρωσία.

«Έχω διαβάσει κι εγώ για το ενδιαφέρον της Ανζί,

το οποίο, ωστόσο, δεν μου έχει γνωστοποιηθεί επίσημα. Θέλω να τονίσω πως δεν έχω καμία διάθεση να μετακομίσω στη Ρωσία, οπότε όσα γράφονται για μένα, απλά δεν με απασχολούν. Καλό θα είναι να σταματήσουν αυτά τα δημοσιεύματα, αφού δεν πρόκειται να πάω στην Ανζί», ξεκαθάρισε ο, γεννημένος στο Μαρόκο, Γάλλος διεθνής.

Η Ανζί φημίζεται για τα υψηλά συμβόλαια που προσφέρει στους παίκτες της. Αυτό δεν θα μπορούσε να αποτελέσει ένα κίνητρο για τον αμυντικό της Βαλένθια; «Οποιαδήποτε κι αν είναι η προσφορά τους, δεν θα την λάβω υπόψη μου. Δεν είναι το οικονομικό αυτό που θα με κάνει να αλλάξω γνώμη. Δεν θέλω να πάω στη Ρωσία και πρέπει να το σεβαστούν όλοι αυτό», ξέκοψε ο Αντίλ Ραμί.

Keywords
Τυχαία Θέματα