Αντιδράσεις και για τον... δρακουλιάρη φορτηγατζή! (VIDEO)

19:03 10/4/2013 - Πηγή: AEK365

Ούτε και με τη διαφήμιση με τον φορτηγατζή.... δράκουλα είναι ικανοποιημένοι οι απανταχού Έληνες φορτηγατζήδες!

Μετά τις έντονες αντιδράσεις τους για μια διαφήμιση εταιρείας booking εισιτηρίων με ένα φορτηγατζή που είχε... λίγο διαφορετικές σεξουαλικές προτιμήσεις, η εταιρεία την απέσυρε και δημιούργησε μια νέα με τον φορτηγατζή να είναι δράκουλας!

Ωστόσο,

η Ομοσπονδία Φορτηγών Αυτοκινητιστών Ελλάδος (ΟΦΑΕ) αντέδρασε και πάλι χαρακτηρίζοντας τη διαφήμιση προσβλητική και γι' αυτό απέστειλε νέο εξώδικο προς την εταιρεία «Fastgroup AE» ζητώντας την άμεση απόσυρσή της. Παράλληλα η ΟΦΑΕ προσέφυγε στο Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης (ΕΣΡ) και στο Συμβούλιο Ελέγχου Επικοινωνίας (ΣΕΕ).

Η Ομοσπονδία σε αυτή την επιστολή διαμαρτυρίας αναφέρει:

«Όπως και στην προηγούμενή σας διαφήμιση, εμφανίζεται ως από μηχανής Θεός η εταιρεία σας και η δυνατότητα προμήθειας εισιτηρίων μέσω αυτής για να σώσει το νεαρό από τις ανώμαλες ορέξεις του φορτηγατζή, που αυτή τη φορά δεν είναι απλά έκφυλος και ανώμαλος, αλλά υποψήφιος δολοφόνος. Για άλλη μία φορά κατακλυζόμαστε από την δίκαιη αγανάκτηση και οργή των Ελλήνων αυτοκινητιστών και οδηγών, οι οποίοι διαπομπεύονται ποικιλότροπα από τη διαφημιστική σας καμπάνια για την οποία εύλογα πλέον οι πάντες διερωτώνται εάν αποσκοπεί περισσότερο στην προβολή των υπηρεσιών της εταιρείας σας η στη δυσφήμιση του κλάδου μας».

Δείτε τη συγκεκριμένη διαφήμιση, αλλά και την παλαιότερη.

Keywords
Τυχαία Θέματα