«Πώς λένε ότι έστησα το ματς;»

11:46 6/2/2013 - Πηγή: AEK365

Τις τελευταίες ώρες ο Βούκασιν Πολέκσιτς βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος μετά το δημοσίευμα δανέζικης εφημερίδας σύμφωνα με το οποίο είχε εμπλοκή στο στήσιμο του αγώνα της Ντέμπρετσεν με την Λίβερπουλ για το Τσάμπιονς Λιγκ το 2009. Ο ίδιος πάντως υποστήριξε πως είναι αθώος.

Σε συνέντευξη του στην βρετανική εφημερίδα "Daily Mail", ο πρώην τερματοφύλακας της Ντέμπρετσεν τόνισε: "Οποιοσδήποτε παρακολούθησε το ματς γνωρίζει ότι αυτά που λένε αποτελούν ασυναρτησίες. Χάσαμε 1-0 από την Λίβερπουλ και έπαιξα καλά. Έκανα αρκετές επεμβάσεις, ένα τετ α τετ με τον Άλμπερτ Ριέρα, ένα με

τον Φερνάντο Τόρες και ένα με τον Στίβεν Τζέραρντ. Τα θυμάμαι όλα. Πώς μπορεί κανείς να πει πως έστησα το παιχνίδι; Το ματς δεν έδειχνε περίεργο εκείνη την νύχτα. Δεν έγινε τίποτα. Ήμουν απλά ενθουσιασμένος που έπαιξα στο Άνφιλντ. Ήταν μια σπουδαία νύχτα για εμένα και για τον σύλλογο μου και τα πήγαμε καλά. Μετά το τέλος του αγώνα αντάλλαξα φανέλα με τον Ρέινα, την έχω ακόμα κρεμασμένη στον τοίχο του σπιτιού μου".
Ο Πολέκσιτς είχε τιμωρηθεί με αποκλεισμό δυο μηνών από κάθε αθλητική δραστηριότητα και με πρόστιμο 8500 ευρώ γιατί δεν είχε καταγγείλει τον άνθρωπο που τον πλησίασε πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα για το Τσάμπιονς Λιγκ επίσης το 2009. Όπως δήλωσε ο Πολέκσιτς: "Με κάλεσαν μια εβδομάδα ή δέκα μέρες πριν το παιχνίδι και έκαναν δύσκολη την συμμετοχή μου. Ήμουν πολύ φοβισμένος μήπως κάνω κάποιο λάθος και με κατηγορήσουν στην συνέχεια. Δεν ξέρω ποιοι ήταν οι άνθρωποι που με πήραν τηλέφωνο. Τους είπα... δεν τα κάνω αυτά, ποτέ δεν τα έκανα, μην με ξανακαλέσετε... Δεν ξέρω από πού ήταν, αλλά έκανα το λάθος να μην πω τίποτα. Δεν ήμουν σίγουρος ότι ήταν σοβαρό και δεν είχα πληροφορίες για αυτούς, οπότε δεν μίλησα. Κάθε τερματοφύλακας στον κόσμο κάνει λάθη, αλλά το δικό μου ήταν που δεν μίλησα στις Αρχές".

Keywords
Τυχαία Θέματα