Πραγματικό Ρουμπίν(ι)

20:56 3/10/2013 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE- 4ος ΟΜΙΛΟΣ- 2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ- ΖΟΥΛΤΕ ΒΑΡΕΓΚΕΜ: 4-0
Γήπεδο: Τσεντράλνι

Το απόλυτο των βαθμών έχει μέχρι στιγμής η Ρουμπίν Καζάν η οποία νίκησε εύκολα με 4-0 τη Ζούλτε Βάρεγκεμ.

Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ στο πρώτο μέρος, αλλά είτε η αστοχία, είτε ο Μποσούτ, δεν την άφησαν να πετύχει κάποιο τέρμα.

Στο 56ο λεπτό, ο Μποσούτ απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Μαρκάνο μετά από κόρνερ, αλλά στο 60' μετά από γύρισμα του Νάτσο, ο Ντουπλούς, έστειλε κατά λάθος την μπάλα στα δίχτυα της

ομάδας του κι έκανε το 1-0 για τους Ρώσους. Η Ρουμπίν είχε τον απόλυτο έλεγχο του ματς και στο 73ο λεπτό πέτυχε ακόμη ένα τέρμα με τον Ερεμένκο μετά από ασίστ του Καραντενίζ. Το 3-0 διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Ριαζάντσεφ κι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της ομάδας του, ενώ στο 90' ο Νάτσο έβαλε το κερασάκι στην τούρτα με το 4ο γκολ.

ΡΟΥΜΠΙΝ: Ριζίκοφ, Κουζμίν, Μαρκάνο, Νάβας, Αμπίσοφ (74' Μαβινγκά), Ριαζάντσεφ, Ερεμένκο, Καραντενίζ (77' Τορμπίνσκι), Νάτσο, Μ'Βιλά, Μουκαμετσίν (62' Προυντνίκοφ).

ΖΟΥΛΤΕ: Μποσούτ, Ντε Φο, Ντουπλούς, Ντ'Αν, Κουμς, Αζάρ (84' Ν'Ντιαγέ), Σκούλασον, Κοντέ (71' Σιλά), Μαλαντά, Χαμπιμπού (71' Κάσερες), Νέσενς.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ- ΜΑΡΙΜΠΟΡ: 3-1
Γήπεδο: JJB

Σημαντική νίκη με 2-1 για τη Γουίγκαν επί της Μάριμπορ.

Η Γουίγκαν μπήκε δυνατά στο ματς και στο 22ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Ο Χαντάνοβιτς έκανε τραγικό διώξιμο και ο Πάουελ εξ επαφής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της Μάριμπορ. Στο 36' μετά από νέο λάθος της άμυνας της Μάριμπορ, ο Πάουελ μπήκε στην περιοχή αλλά δεν μπόρεσε να σκοράρει, ενώ στο 45' το σουτ του ΜακΜάναμαν πέρασε λίγο άουτ.

Η Μάριμπορ μείωσε στο 60ο λεπτό με σουτ του Ταβάρες, ενώ στο 75' ο Πάουελ δεν μπόρεσε από κοντά να σκοράρει. Ωστόσο στο 90' ο Πάουελ βρήκε στόχο κι έκανε το τελικό 3-0.

ΓΟΥΙΓΚΑΝ: Κάρσον, Μπόις, Μπάρνετ, Σότον, Περτς, Ζόρντι Γκόμεζ, Γουότσον (77' ΜακΚάν), Μποσαζούρ, ΜακΆρθουρ, Πάουελ (90' ντίκο), ΜακΜάναμαν (67' ΜακΚλίν)

ΜΑΡΙΜΠΟΡ: Χαντάνοβιτς, Ραΐτσεβιτς, Μέγιατς (83' Βίλερ), Άργκους, Σβιγιάνοβιτς (76' Μεζγκά), Μέρτελι, Φιλίποβιτς, Μίλετς, Μεντί, Μάρκος Ταβάρες, Μπόχαρ (83' Φάγιτς)

Keywords
Τυχαία Θέματα