Πραντέλι: Μειωμένη η δυναμική μας

08:32 10/5/2012 - Πηγή: AEK365

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Εθνική Ιταλίας στην επίθεση λίγο πριν τα τελικά του EURO 2012 προβληματίζει τον Τσέζαρε Πραντέλι ο οποίος υποστήριξε πως η δυναμική του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος είναι μειωμένη κατά 50% και θα χρειαστεί, όπως είπε να αυτοσχεδιάσει, προκειμένου η εθνική ομάδα να πετύχει κάτι καλό στα γήπεδα της Ουκρανίας και της Πολωνίας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Corriere della Sera" ο ομοσπονδιακός προπονητής της Εθνικής Ιταλίας τόνισε: "Χωρίς τον Ρόσι,

που θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα, καθώς και ο Κασάνο επέστρεψε πρόσφατα, λόγω του προβλήματος στην καρδιά. Η δυναμική μας είναι σίγουρα μειωμένη κατά 50%, ωστόσο δεν ανησυχώ και θα προσπαθήσω να αυτοσχεδιάσω. Η επιθυμία μας να κάνουμε την έκπληξη πρέπει να είναι πιο δυνατή από τις εκάστοτε δυσκολίες. Ανέκαθεν στις δύσκολες αποστολές υπάρχουν εκπλήξεις".
Για την παραμονή του στον πάγκο της Εθνικής Ιταλίας, ο Πραντέλι δήλωσε: "Έχω συμβόλαιο με την εθνική ως τον Ιούνιο του 2014 και σκοπεύω να το τιμήσω. Θέλω να συνεχίσω εδώ, παρόλο που γνωρίζω ότι όλοι οι προπονητές κρίνονται από τα αποτελέσματα".

Keywords
Τυχαία Θέματα