«Πρέσβης και κόσμημα ο Καραγκούνης»

09:14 17/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στις καρδιές των φιλάθλων της Φούλαμ μπήκε από την πρώτη στιγμή ο Γιώργος Καραγκούνης χάρη στις εμφανίσεις του και την συμπεριφορά του στην ομάδα με τον άνθρωπο που τον έφερε στην Φούλαμ να υποστηρίζει πως ο Έλληνας μεσοεπιθετικός είναι κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πρέσβης με όλη την σημασία της λέξης.
Ο Πασχάλης Τουντούρης σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday" τόνισε: "Ο Γιώργος στα μάτια μου αποτελεί ένα κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πήγαμε στην Φούλαμ για εργομετρικές εξετάσεις και άφησε τους πάντες άφωνους την ώρα που ήταν σε απραξία

για δυο μήνες. Ο Γιόλ έμεινε με το στόμα ανοικτό με τα αποτελέσματα. Υπενθυμίζω πως το μεγάλο ποσοστό των μεταγραφών της Φούλαμ κρίνεται από τις μεταγραφές. Ο Γιώργος κέρδισε μόνος του μια θέση στην Φούλαμ και τις καρδιές των φιλάθλων της. Επαγγελματίας στην καθημερινότητα του. Από την διατροφή του μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια στην προπόνηση. Για αυτό κέρδισε την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Προσωπικότητα, μπήκε στα αποδυτήρια και έλεγαν ο αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας".
Για το πώς υποδέχτηκε η ελληνική κοινότητα του Λονδίνου τον Καραγκούνη, ο Πασχάλης Τουντούρης δήλωσε: "Άλλο να στο λέω και άλλο να το ζεις. Η ελληνική κοινότητα ζει και αναπνέει για τον Καραγκούνη. Νιώθει κάτι παραπάνω από υπερήφανη για τον ποδοσφαιρικό μας εκπρόσωπο".

Keywords
Τυχαία Θέματα