Πρόεδρος ΚΕΔ: Από τις χειρότερες διαιτησίες στον τελικό

09:01 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Σε σεμινάριο διαιτητών μίλησε ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Γιώργος Καραμελίδης, ο οποίος έκανε έναν απολογισμό της σεζόν που ολοκληρώθηκε και στάθηκε στην διαιτησία του Γιάχου στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας υπογραμμίζοντας πως ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ και επικεφαλής της ΕΠΣ Ημαθίας τόνισε πως "σε Β' και Γ' Εθνική πήγαμε καλά ενώ στην Α' Κατηγορία κάναμε κάποια ανθρώπινα λάθη που

δεν επηρέασαν. Στον τελικό του Κυπέλλου όμως που μπορεί να τον βλέπουν και άνθρωποι που δεν παρακολουθούν ποδόσφαιρο τον υπόλοιπο χρόνο δεν τα πήγαμε καλά. Ήταν από τις χειρότερες διαιτησίες που αμαύρωσε την εικόνα μας. Θέλω να πιστεύω πως αυτά που έγιναν ήταν ανθρώπινα λάθη. Δεν μπορώ να πιστέψω πως ήταν κάτι άλλο. Θα φύγουν κάποιοι διαιτητές από την Α' Εθνική καθώς θα ανέβουν από την Β' άλλοι για να παίξουν. Εγώ δεν κάνω ομιλία για να πω τι ωραία που ήταν τα πράγματα. Κάνω ομιλία για την χρονιά που μας πέρασε".
Δημοσίευμα της ιστοσελίδας gazzetta.gr αναφέρει πως πέντε διαιτητές θα φύγουν από τον πίνακα της Α' Εθνικής και ενώ θα γίνουν και δέκα αλλαγές βοηθών. Το γεγονός πως του χρόνου στην Super League οι ομάδες θα είναι 18 ίσως... σώσει ορισμένους. Οι Γιάχος και Τριτσώνης πάντως δεν φαίνεται να έχουν πρόβλημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα