Το μέτωπο των «7»

08:19 9/7/2013 - Πηγή: AEK365

Η εφημερίδα LIVE SPORT σε σημερινό της δημοσίευμα αποκαλύπτει πως επτά ΠΑΕ της Super League είναι έτοιμες να κάνουν μέτωπο δυσαρεστημένες για την μορφή και τον τρόπο λειτουργίας της αθλητικής δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μπροστάρης σε αυτή την προσπάθεια είναι ο ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη ο οποίος θα έχει στο πλευρό του τον Παναθηναϊκό,

τον Αστέρα Τρίπολης, την Skoda Ξάνθη, τον Πανθρακικό, τον Απόλλωνα Σμύρνης και τον Παναιτωλικό. Οι επτά ΠΑΕ θα εκφράσουν την αντίθεση τους στις πρακτικές της Super League αλλά και της ΕΠΟ.
Μάλιστα στην προσπάθεια του για την δημιουργία αυτού του μπλοκ, ο Σαββίδης έχει την βοήθεια του Βασίλη Γκαγκάτση ο οποίος στηρίζεται από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε περίπτωση που τεθεί θέμα αντικατάστασης του Σαρρή στην προεδρία της ΕΠΟ.
Σημειώνεται πως, σύμφωνα με το δημοσίευμα, λίγες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο να προστεθεί στο μπλοκ και ο Ατρόμητος καθώς ο Γιώργος Σπανός δεν θέλει να ξεκινήσει κόντρα με την ΕΠΟ και τον Ολυμπιακό.
Ανάμεσα στις επτά ΠΑΕ έχει ήδη ξεκινήσει όπως αναφέρεται ένας κύκλος συζητήσεων με βασικά θέματα τη διαιτησία και την αθλητική δικαιοσύνη, αφού θεωρούν ότι την περασμένη σεζόν το πρόβλημα σε ό,τι αφορά τους διαιτητές μεγιστοποιήθηκε και οι ΕΠΟ-ΚΕΔ δεν έκαναν τίποτα για να βελτιωθεί η κατάσταση. Παράλληλα υπάρχουν και αρκετές ενστάσεις στον τρόπο απονομής της αθλητικής δικαιοσύνης, σημειώνοντας πως κάποιες ομάδες βρίσκονται στο... απυρόβλητο, ενώ άλλες έχουν στοχοποιηθεί.

Keywords
Τυχαία Θέματα