Σόου Σουάρες, γλίτωσε η Γιουνάιτεντ… (VIDEO)

16:39 26/10/2013 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ- ΦΟΥΛΑΜ: 2-0
Γήπεδο: Σεντ Μέρις

Την εντυπωσιακή τα φετινή πορεία συνέχισε η Σαουθάμπτον που νίκησε με 2-0 τη Φούλαμ.

Στο 18ο λεπτό το σουτ του Βανιάμα πέρασε λίγο άουτ, ενώ δύο λεπτά μετά, ο Λάμπερτ πετάχτηκε στο 2ο δοκάρι έπειτα από κόρνερ και άνοιξε το σκορ. Στο 22' ο Στεκέλενμπουργκ είπε όχι σε σουτ του Ροντρίγκες, όπως έκανε και στο 35' σε προσπάθεια του Λάμπερτ. Η Σαουθάμπτον συνέχισε να πιέζει και στο 43' μετά από σέντρα του Λαλάνα, ο Λάμπερτ έπιασε την κεφαλιά και ο Ροντρίγκες εξ επαφής έκανε το 2-0.

Στην επανάληψη

η Σαουθάμπτον έμεινε πίσω και κράτησε σχετικά εύκολα τη νίκη.

ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ: Μπόρουτς, Κλάιν, Φόντε, Λόβρεν, Σο, Γουανιάμα, Σνάιντερλιν, Γουόρντ-Πρόουζ (90+2' Κορκ), Λαλάνα, Ροντρίγκες (78' Ντο Πράδο), Λάμπερτ

ΦΟΥΛΑΜ: Στεκέλενμπουργκ, Ρίτερ (46' Χιουζ), Σεντέρος, Αμορεμπιέτα, Ρίτσαρντσον, Ρουίς (81' Κατσάνικλιτς), Σίντγουελ, Πάρκερ, Κασάμι, Μπερμπάτοφ, Μπεντ (75' Ροδαγιέγκα)

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ- ΕΒΕΡΤΟΝ: 0-2
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Μεγάλο διπλό με 2-0 μέσα στην έδρα της Βίλα πέτυχε η Έβερτον.

Η Βίλα σπατάλησε μεγάλη ευκαιρία στο 8ο λεπτό, καθώς ο Μπεντεκέ εκτέλεσε πέναλτι, αλλά ο Χάουαρντ απέκρουσε όμορφα, ενώ στο 23' ο κίπερ της Έβερτον απέκρουσε και το σουτ του Τόνεφ. Στο 30' το μακρινό σουτ του Μπάρκλεϊ, έφυγε λίγο άουτ.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν στην επανάληψη και στο 68' ο Λουκάκου με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από γύρισμα του Όσμαν, έκανε το 1-0. Το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 81ο λεπτό ο Όσμαν με σουτ.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκουζάν, Μπακούνα, Βλααρ, Μπέικερ, Γουέστγουντ, Βέιμαν, Λούνα (45+1' Κλαρκ), Ντελφ, Αγκμπονλαχόρ, Μπεντεκέ, Τόνεφ (76' Ελένιους)

ΈΒΕΡΤΟΝ: Χάουαρντ, Μπέινς, Γιαγκέλκα, Κόουλμαν, Μιραλάς (90' Ντεολοφέου), ΜακΚάρθι, Λουκάκου, Μπάρι, Μπάρκλεϊ (60' Οσμάν), Πίενααρ (80' Νέισμιθ)

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ- ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: 4-1
Γήπεδο: Άνφιλντ

Σε τροχιά κορυφής παρέμεινε η Λίβερπουλ που με έναν σούπερ Σουάρες, έκανε πλάκα στη Γουέστ Μπρομ (4-1).

Η Λίβερπουλ πίεσε από την αρχή του αγώνα και στο 12ο λεπτό ο Σουάρες έκανε καταπληκτική ενέργεια και με πλασέ άνοιξε το σκορ. Οι «κόκκινοι» δεν πάτησαν φρένο και στο 17' ο Σισοκό έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Σουάρες με κεφαλιά από τα όρια της περιοχής, έκανε το 2-0. Στο 27ο λεπτό ο Σκρτελ έχασε το άχαστο από κοντά, ενώ στο 40' το σουτ του Χέντερσον έφυγε μόλις άουτ.

Στο 47' και στο 51' οι προσπάθειες των Στάριτζ και Γιάκομπ δεν βρήκαν στόχο για λίγο, ενώ στο 55' μετά από φάουλ του Τζέραρντ, ο Σουάρες πέτυχε χατ τρικ με νέα κεφαλιά. Στο 57' ο Τουρέ απομάκρυνε την μπάλα πάνω στη γραμμή αλλά στο 65' η Γουέστ Μπρομ μείωσε με το πέναλτι του Μόρισον. Το τελικό 41 έγραψε στο 7ο λεπτό ο Στάριτζ με όμορφη λόμπα, ενώ στο 82' ο Σουάρες παραλίγο να πετύχει ένα περίεργο γκολ, με τον Μίχιλ να αποκρούει και να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Τζόνσον (62' Κέλι), Σισοκό, Τουρέ, Σακό, Σκρτελ, Λούκας, Τζέραρντ (86' Άλεν), Χέντερσον, Στάριτζ, Σουάρες (89' Αλμπέρτο)

ΓΟΥΕΣΤ ΜΠΡΟΜ: Μίχιλ, Τζόουνς, ΜακΌλεϊ, Όλσον, Ρίτζουελ, Γιάκομπ (68' Μπραντ), Μουλούμπου, Αμαλφιτανό (45' Μόρισον), Ανελκά (68' Λονγκ), Σεσενιό, Ανιτσέμπε

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.- ΣΤΟΟΥΚ: 3-2
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ

Από του χάρου τα δόντια γλίτωσε η Γιουνάιτεντ που βρέθηκε να χάνει δύο φορές από τη Στόουκ, αλλά τελικά επικράτησε με 3-2.

Η Στόουκ μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και αιφνιδίασε τη Γιουνάιτεντ, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 4ο λεπτό. Ο Ντε Χέα είπε όχι σε προσπάθεια του Κράουτς, ο οποίος στη συνέχεια έγινε δέκτης της μπάλας ξανά κι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Στο 13ο λεπτό, το σουτ του Κράουτς, έξυσε το δοκάρι του Ντε Χέα. Ενώ στο 18' ο Εβρά έπιασε αέρα μέσα από την περιοχή. Στο 26' ο Ντε Χέα απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Γουόλτερς, ενώ στο 28' το σουτ του Νάνι, έξυσε το δοκάρι της Στόουκ. Στο 32 ο Μπέγκοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ρούνεϊ, ενώ στο 40' η Στόουκ έφυγε ξανά στην κόντρα, αλλά ο Κράουτς δεν μπόρεσε να βρει την μπάλα μετά από σέντρα του Πίτερς. Κι έτσι στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Φαν Πέρσι πήρε το ριμπάουντ από απόκρουση του Μπέγκοβιτς σε κεφαλιά του Ρούνεϊ κι έκανε το 1-1. Η Στόουκ δεν το έβαλε κάτω όμως και στο 45' ο Αρναούτοβιτς με τρομερή εκτέλεση φάουλ, έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του.

Η Γιουνάιτεντ πίεσε στην επανάληψη και στο 78ο λεπό ο Ρούνεϊ με κεφαλιά μετά από κόρνερ έκανε το 2-2/ και πρν προλάβει να αντιδράσει η Στόουκ, δέχτηκε και το 3-2 στο 80' ο Εβρά έκανε τη σέντρα και ο Τσικαρίτο αμαρκάριστος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ (76' Βαλέντσια), Τζόουνς, Έβανς, Εβρά, Νάνι (58' Γιανουζάι), Κάρικ, Κλέβερλι (68' Τσικαρίτο), Καγκάβα, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι

ΣΤΟΟΥΚ: Μπέγκοβιτς, Κάμερον, Σόουκρος, Χουτ, Πίετερς, Γουόλτερς, Παλάσιος (70' Γουέλαν), Άιρλαντ (82' Άνταμ), Ενζονζί, Αρναούτοβιτς (52' Γουίλσον), Κράουτς

ΝΟΡΙΤΣ- ΚΑΡΝΤΙΦ: 1-0
Γήπεδο: Κόρου Ρόουντ

Στο 0-0 κόλλησαν Νόριτς και Κάρντιφ σε ένα μέτριο ματς.

Στο 13ο λεπτό, η κεφαλιά του Κόκερ, έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ την ίδια τύχη είχε και το σουτ του Σνόντγκρας στο 21'. Στο 25' ο Ράντι απέκρουε εντυπωσιακά το σουτ του Ματς, ενώ στο 28' ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Χόουσον. Ένα λεπτό μετά, ο Κόκερ, έκοψε σωτήρια το τακουνάκι του Σνόντγκρας, ενώ στο 39' ο Χούπερ προσπάθησε ανεπιτυχώς να κρεμάσει από μακριά τον Μάρσαλ. Στο 40' ο Ράντι είπε όχι σε σουτ του Κιμ που κόντραρε και στον Μπασόνγκ, ενώ στο 43' η κεφαλιά του Σνόντγκρας, έφυγε λίγο άουτ.

Στο 55ο λεπτό το σουτ του Χούπερ ίσως και να βρήκε στο χέρι του Κόκερ, ενώ στο επόμενο λεπτό η κεφαλιά του Σνόντγκρας έφυγε εκατοστά άουτ. Λίγο άουτ πέρασε και το σουτ του Χόουσον στο 64ο λεπτό, ενώ στο 74' ο Μάρσαλ είπε όχι σε σουτ του Χούπερ.

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Μάρτιν, Τέρνερ, Μπασόνγκ, Όλσον, Τετέι, Φερ, Χόουσον (86' Φαν Βολφσβίνκελ), Σνόντγκρας, Πίλκινγκτον (71' Ρέντμοντ), Χούπερ

ΚΑΡΝΤΙΦ: Μάρσαλ, Τέιλορ, Κόκερ, Τέρνερ, Γουίτινγχαμ, Μέδελ (71' Μπέλαμι), Κάμπελ, Οντεμβίγκι (46' Κόουι), Κιμ (46' Γκούναρσον), Ματς, Τέοφιλ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ- ΑΡΣΕΝΑΛ: 0-2
Γήπεδο: Σέλχαστ Παρκ

Με το διπλό απέδρασε από την έδρα της Πάλας, η Άρσεναλ καθώς επικράτησε με 2-0 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Μόλις στο 4ο λεπτό, η κεφαλιά του Ζιρού μετά από σέντρα του Σανιά, έφυγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 13' ο Ντελανέι, έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αλλά ο ρέφερι δεν έδωσε το πέναλτι στην Άρσεναλ. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, η κεφαλιά του Μπάναν έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 27' ο Σέζνι απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σαμάκ. Στο 32' και στο 34' οι Μπάναν και Καθόρλα αστόχησαν από καλές θέσεις, ενώ στο 42' ο Σαμάκ σπατάλησε σπουδαία ευκαιρία να σκοράρει.

Οι «κανονιέρηδες» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 47ο λεπτό ο Αρτέτα με πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 53ο λεπτό η κεφαλιά του Ζιρού έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 65' αποβλήθηκε ο σκόρερ της Άρσεναλ. Στο 73ο λεπτό το σουτ του Γουόρντ τράνταξε το δοκάρι του Σέζνι, ο οποίος στο αμέσως επόμενο λεπτό, πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση σε σουτ του Γέντινακ. Τελικά στο 8ο λεπτό ο Ζιρού με κεφαλιά μετά από σέντρα του Ράμσεϊ, έκανε το 2-0.

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Σπερόνι, Γουόρντ, Ντελάνεϊ, Γκάμπιντον, Μόξεϊ, Γέντινακ, Ντικατσόι, Μπάναν (76' Γκέιλ), Τόμας (58' Μπολασιέ), Γκουεντιούρα (72' Κεμπέ), Σαμάκ

ΆΡΣΕΝΑΛ: Σέζνι, Σανιά, Μερτεζάκερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Φλαμινί (9' Γκνάμπρι, 68' Γουίλσιρ), Ράμσεϊ, Εζίλ, Καθόρλα (72' Μονρεάλ), Ζιρού

Keywords
Τυχαία Θέματα