Προετοιμάζονται για… Ντέμη

22:22 18/5/2012 - Πηγή: AEK365

Για την συνάντηση με τον Ντέμη Νικολαϊδη που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα ή την Τρίτη προετοιμάζονται «πυρετωδώς» οι διοικούντες την ΑΕΚ. Ο Ανδρέας Δημητρέλος και ο Ηλίας Μπόβαλης είχαν χθες συνεχείς συσκέψεις, με μοναδικό στόχο να είναι έτοιμοι για του ραντεβού τους με τον πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Αρχικά έγινε σύσκεψη με το τμήμα εισιτηρίων, με σκοπό να γίνει μια προεργασία για τα διαρκείας της επόμενης σεζόν. Στους ανθρώπους της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν κάποια προσχέδια και συζητήθηκαν

ζητήματα που αφορούν το εικαστικό μέρος, καθώς και ιδέες για το κεντρικό σύνθημα της καμπάνιας.
Στη συνέχεια έγινε σύσκεψη και με το οικονομικό επιτελείο της ΠΑΕ και καταρτίστηκαν αναλυτικές λίστες με όλα τα λειτουργικά έσοδα της εταιρείας, τη μισθοδοσία των υπαλλήλων, το κόστος των σπιτιών, των αυτοκινήτων και των άλλων παροχών που προσφέρονται στους ποδοσφαιριστές (σε όσους προβλέπεται κάτι τέτοιο στο συμβόλαιό τους), καθώς και λίστα με τις υποχρεώσεις που έχει η ομάδα αναλυτικά το επόμενο διάστημα. Επίσης, έχει ήδη ετοιμαστεί και ένας φάκελος που αφορά τις προτάσεις που έχουν γίνει στην ΠΑΕ για την προετοιμασία της ομάδας. Αυτός περιλαμβάνει προπονητήρια σε Σκωτία, Αυστρία, Γερμανία, Σλοβακία και Ελλάδα (Καρπενήσι).
Όλα αυτά τα στοιχεία θα παραδοθούν στον Ντέμη Νικολαΐδη στη συνάντηση που θα έχουν οι δύο πλευρές και όλα δείχνουν ότι σε αυτό το ραντεβού θα παρθούν οι αποφάσεις για διαδικαστικά θέματα της ΠΑΕ, προκειμένου να μην υπάρξει άλλη καθυστέρηση και να τρέξουν οι εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα