Πρόκριση για Μπιλμπάο

21:56 3/11/2011 - Πηγή: AEK365

EUROPA LEAGUE 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-1

ΓΗΠΕΔΟ: Ρεντ Μπουλ Αρίνα

Με νίκη πέρασε από την Αυστρία η Μπιλμπάο επικρατώντας με 1-0 της Σάλτσμπουργκ. Με τη νίκη αυτοί οι Βάσκοι προκρίθηκαν στην επόμενη φάση. Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα στο ματς και έχασαν δύο καλές ευκαιρίες όμως στο 37' ο Άντερ Ερέρα με σουτ από κοντά «πάγωσε» το γήπεδο κάνοντας το 0-1. Η Σάλτσμπουργκ

προσπάθησε να αντιδράσει στην επανάληψη και στο 66' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Χιντερέγκερ.

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ: Γκούσταφσον, Σβένγκλέρ, Πάσανεν, Σεκάγκια, Χιντερέγκερ, Σίμερ, Λίντγκεμπ, Γιάντσερ (61'Λεονάρντο), Ζίομερ (69'Βάλνερ), Σβέντο, Μαγιερχόφερ.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ: Ιραϊθόθ, Ιραόλα, Σαν Χοσέ, Χάβι Μαρτίνεθ, Αουρενέτσε, Ιτουράσπε (68'Αμορεμπιέτα), Ντε Μάρκος, Άντερ Ερέρα, Σουσαέτα (87'Ινίγκο Λόπεθ), Γιορέντ, Μουνιαΐν (46'Τοκέρο).

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Παρκ ντε Πρνες

Έστω και με το φτωχό 1-0 η Παρί νίκησε την Σλόβαν και έκανε βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση. Οι Γάλλοι βομβάρδισαν από τα πρώτα λεπτά την εστία του Χρόσο αλλά το γκολ ήρθε τελικά στο 63ο λεπτό. Ο Παστόρε με σουτ πέρασε την μπάλα κάτω από τα πόδια του γκολκίπερ της Σλόβαν και σκόραρε δίνοντας τη νίκη στην Παρί.

ΠΑΡΙ Σ.Ζ.: Ντουσέ, Αρμάντ, Σακό, Λουγκάνο, Σεαρά, Σισοκό, Μποντμέρ, Μενέζ (76'Ζαλέ), Παστόρε (87'Γκαμεϊρό), Νενέ (75'Μπαχεμπεκ), Ερντίνκ.

ΣΛΟΒΑΝ: Χρόσο, Μπαγκαγιόκο, Ντομπρότκα, Χαντ, Ταμπόρσκι, Κλαντρούμπσκι, Γκουέντε (92'Στεπανόφσκι), Μιλίνκοβιτς, Χάλεναρ, Ζόφτσακ (70'Λάτσνι), Σέμπο.

Keywords
Τυχαία Θέματα