Πρόκριση με ανατροπή για Μίλαν

23:46 26/1/2012 - Πηγή: AEK365

COPPA ITALIA- ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΑ

ΜΙΛΑΝ- ΛΑΤΣΙΟ: 3-1
Γήπεδο: Σαν Σίρο
Τι κι αν ο Σισέ έβαλε τη Μίλαν από νωρίς πίσω στο σκορ, οι παίκτες του Αλέγκρι γύρισαν το ματς και πήραν τελικά τη νίκη κόντρα στη Λάτσιο με 3-1. Οι «ροσονέρι» προκρίθηκαν έτσι στους τέσσερις του Κυπέλλου, όπου θα αντιμετωπίσουν τη Γιουβέντους.
Με γκολ από τα αποδυτήρια ξεκίνησε η Λάτσιο, καθώς μόλις στ 5ο λεπτό, ο Γκονζάλες έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Σισέ με

προβολή πέτυχε το πρώτο του γκολ μετά από καιρό. Το προηγούμενο ήταν πάλι συμπωματικά κόντρα στη Μίλαν στην πρεμιέρα της Serie A'.
Παρόλα αυτά η Μίλαν κατάφερε από το 15' έως το 18' να γυρίσει τούμπα το ματς.
Αρχικά ο Ρομπίνιο ήταν εκείνος που έφερε το ματς στα ίσια.
Ο Αμπάτε έκανε τη σέντρα από δεξιά, ο Μέρκελ πήρε την κεφαλιά η οποία κόντραρε και ο Ρομπίνιο με αριστερό βολέ από κοντά έκανε το 1-1
Το 2-1 ήταν ακόμη πιο ωραίο, καθώς μετά από ωραίο τακουνάκι του Ελ Σαράβι, ο Σέεντορφ άδειασε τον Ντίας και με σουτ νίκησε τον ο Μαρκέτι.
Η Λάτσιο είχε μεγάλη ευκαιρία στο 22ο λεπτό, καθώς ο Αμέλια απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Γκονζάλες και στη συνέχεια μπλόκαρε το γύρισμα του Κονκό.
Δύο λεπτά αργότερα ο Ρομπίνιο αστόχησε από καλή θέση, ενώ στο 39', ο Σισέ έκανε το μονοκόμματο σουτ από δεξιά, με την μπάλα να περνά παράλληλα στο τέρμα.
Στο 44' ο Αμέλια έδιωξε εντυπωσιακά το φάουλ του Ερνάνες και μετά από την εκτέλεση κόρνερ, ο Σισέ πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά έστειλε τη μπάλα λίγο άουτ με πλασέ.
Στην επανάληψη η Λάτσιο βγήκε μεν μπροστά και είχε την υπεροχή, αλλά ήταν φλύαρη αι δεν απείλησε ουσιαστικά τον Αμέλια.
Από τη μεριά της η Μίλαν προσπάθησε να κρατήσει το πλεονέκτημα του ενός τέρματος που είχε και στο 79' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Ελ Σααραουί.
Το ματς τελείωσε ουσιαστικά στο 84ο λεπτό, καθώς ο Εμάνουελσον έβγαλε τον Ιμπραΐμοβιτς στην πλάτη της άμυνας της Λάτσιο και ο Σουηδός έφυγε από το κέντρο σχεδόν ανενόχλητος και πλάσαρε κάτω από τα πόδια του Μαρκέτι. Το ριπλέι έδειξα πάντως ότι ο Σουηδός ήταν μάλλον σε θέση οφσάιντ.
ΜΙΛΑΝ: Αμέλια, Αμπάτε, Μεξές, Μπονέρα, Μεσμπά, Μέρκελ (70' Ιμπραΐμοβιτς), Φαν Μπόμελ, Νοτσερίνο, Σέεντορφ (75' Εμάνουελσον), Ρομπίνιο (89' Καλβάνο), Ελ Σααραουί.
ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντιακιτέ (46' Λεντέσμα), Στανκεβίτσιους, Ντίας, Κονκό, Γκονζάλες, Ματουζάλεμ (77' Ντελ Νέρο), Λούλιτς, Ερνάνες, Σισέ, Ρόκι (63' Κλόζε).

Keywords
Τυχαία Θέματα