Προκρίθηκε η Ατλέτικο

22:20 30/11/2011 - Πηγή: AEK365

9ος ΟΜΙΛΟΣ

ΡΕΝ- ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: 0-0
Γήπεδο: Ρουτ ντε Λοριάν
Στο 0-0 έμειναν Ρεν και Ουντινέζε, με τους Ιταλούς να χάνουν την ευκαιρία να πάρουν την πρόκριση.
Μέτριο το πρώτο μέρος, με την Ουντινέζε να προσπαθεί να απειλήσει, αλλά η Ρεν ήταν σωστά στημένη στο γήπεδο και κατάφερε να αναχαιτίσει τους επιθετικούς της Ιταλικής ομάδας.
Τα ίδιος σκηνικό ακολούθησε και στην επανάληψη κι έτσι η Ουντινέζε δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη. Πλέον στο τελευταίο ματς θέλει έναν βαθμό για να πάρει

την πρόκριση.
ΡΕΝ: Κοστίλ, Μαβινγκά, Κάνα- Μπιγιάκ, Μπογιέ (46' Μάντζιεκ), Τετέι, Νταλμά (60' Ντουμπιά), Μπουκαρί, Μπραχίμι (55' Πιτρόιπα), Τζεμπούρ, Παγιό, Χαντζί.
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Ντανίλο, Μπενατιά, Έκστραντ, Αρμέρο, Ίσλα (61' Μπάστα), Μπαντού, Ασαμόα, Ντουμπάι (82' Πίντζι), Φαμπρίνι, Φλόρες.


ΣΕΛΤΙΚ- ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: 0-1
Γήπεδο: Σέλτικ Παρκ
Τεράστιο διπλό πέτυχε η Ατλέτικο Μαδρίτης μέσα στην έδρα της Σέλτικ με 1-0 και πήρε από σήμερα την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Η Σέλτικ ήταν καλύτερη στα πρώτα λεπτά, ωστόσο έπεσε πάνω σε έναν πολύ καλό Κουρτουά, ο οποίος κατέβασε τα ρολά. Και σα να μην έφτανε αυτό για τους Σκοτσέζους, στο 3ο', η Ατλέτικο άνοιξε το σκορ. Ο Ντιέγκο εκτέλεσε το κόρνερ, ο Μαϊστόροβιτς έδειξε με το κεφάλι, αλλά η μπάλα έφτασε στον Αρντά, που πλάσαρε τον Φόρστερ.
Στην επανάληψη η Σέλτικ πίεσε για να ισοφαρίσει, ωστόσο ο Κουρτουά πραγματοποίησε πολλές επεμβάσεις και κράτησε τη νίκη για την Ατλέτικο.
ΣΕΛΤΙΚ: Φόρστερ, Μάθιους, Μαϊστόροβιτς, Λέντλεϊ (38' Μούλγκριου), Λούβενς, Κι, Καγιάλ, Σαμαράς, Βανιάμα (46' Χούπερ), Στόουκς (77' Μπράουν), Φόρεστ.
ΑΤΛΕΤΙΚΟ Μ.: Κουρτουά, Γκοντίν, Λουίς, Μιράντα, Περέα, Σουάρες. Αρντά (80' Χουανφράν), Γκάμπι (90+2' Ασουνσάο), Αντριάν (67' Φαλκάο), Σάλβιο, Ντιέγκο.

Keywords
Τυχαία Θέματα