Πρωτιά για Μέταλιστ

22:00 30/11/2011 - Πηγή: AEK365

7ος ΟΜΙΛΟΣ

ΜΑΛΜΕ- ΑΛΚΜΑΑΡ: 0-0
Γήπεδο: Σουίντμπανκ Στάντιουμ
Την ευκαιρία να πάρει την πρόκριση από σήμερα έχασε η Αλκμαάρ, η οποία έμεινε στο 0-0 με την ουραγό του ομίλου, Μάλμε.
Η Μάλμε μπήκε πιο δυνατά στα πρώτα λεπτά και απείλησε με τον Ρανέγκιε. Ωστόσο ο Αλβαράδο κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην εστία του και από εκεί και πέρα η Αλκμαάρ ανέλαβε την πρωτοβουλία τον κινήσεων. Παρά τις ευκαιρίες όμως που είχαν οι Ολλανδοί δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Νταλίν κι έτσι το σκορ έμεινε λευκό.
ΜΑΛΜΕ: Νταλίν, Βίνζεντς, Άντερσον, Γιάνσον, Ρικαρντίνιο, Μούταβτζιτς (74'

Βίλτον), Χαμάντ, Αουμπίν, Ντουρμάζ (88' Μαλμ), Λάρσον (65' Μεχμέτι), Ρανέγκιε.
ΑΛΚΜΑΑΡ: Αλβαράδο, Βιεργκέβερ, Πόουλσεν, Ράινεν, Μαχέρ, Φάλκενμπουργκ (74' Ορτίθ), Κλαβάν, Ελμ, Χόλμαν (67' Γκούντμουντσον), Άλτιντορ, Μπέντσοπ.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ- ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ: 4-1
Γήπεδο: Μέταλιστ Στάντιουμ
Την πρωτιά του ομίλου κλείδωσε η Μέταλιστ, η οποία επικράτησε με 4-1 της Αούστρια Βιέννης.
Η Μέταλιστ πήρε κεφάλι στο σκορ στο 16ο λεπτό με τον Ντέβιτς. Ο Σόσα έδωσε για τον Ντέβιτς, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι πλάσαρε εύστοχα τον Λίντνερ. Η απάντηση όμως της Αούστρια ήταν άμεση, καθώς στο 19', ο Μαντέρ μετά από ολιγωρία της άμυνας της Μέταλιστ, έφερε το ματς στα ίσια. Οι γηπεδούχοι πήραν ξανά το προβάδισμα στο 40ο λεπτό με σκόρερ αυτή τη φορά τον Έντμαρ.
Η Μέταλιστ ήταν καλύτερη στην επανάληψη κι έκανε 3-1 στο 60'. Ο Σόσα εκτέλεσε το κόρνερ και ο Γκουεγιέ με κεφαλιά μέσα από την περιοχή νίκησε τον Λίντερ. Το τελικό 4-1 διαμορφώθηκε στο 90ο λεπτό από τον Σόσα.
ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Ντισλιένκοβιτς, Βιγιάγκρα, Τορσιλιέλι, Φινίνιο, Έντμαρ (88' Σελάγιεφ), Ξαβιέ, Γκουεγιέ, Σόσα (90+2' Ραντσένκο), Τόρες, Ντέβιτς (79' Μπλάνκο), Τάισον.
ΑΟΥΣΤΡΙΑ: Λίντνερ, Μαργκεϊτέρ, Σούτνερ, Χλίνκα, Κλέιν, Γκρίνβαλντ (66' Λιέντλ), Γιουνούζβιτς, Μαντέρ, Γκοργκόν (58' Στάνκοβιτς), Μπαρασίτε, Γιουν (80' Ταντιτς).

Keywords
Τυχαία Θέματα