Προς ανανέωση με Μπάρκλεϊ

17:31 12/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο μέσος των «ζαχαρωτών» έχει καταφέρει να γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην ομάδα του και ο Μαρτίνεθ αποκάλυψε πως εδώ και καιρό γίνονται προσπάθειες ώστε να «δέσουν» τον παίκτη με ένα νέο συμβόλαιο.

«Μπορείτε να καταλάβετε ότι δουλεύουμε πολύ στο να ανταμείψουμε τα νέα παιδιά που προσπαθούν και ο Ρος είναι ένα από αυτά. Ακόμα και αν δεν το λέμε συνέχεια, είναι σαφές ότι θέλουμε να το κάνουμε αυτό», δήλωσε ο Μαρτίνεθ ο οποίος αναφέρθηκε και στον Ντιστέιν

του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι.
«Ο Σιλβέν τα πηγαίνει καταπληκτικά και φέτος. Δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευχαριστημένοι απ΄ αυτόν. Τα συμβόλαιο αυτών των παικτών είναι πολύ σημαντικά για μας και μετά τα Χριστούγεννα θα τα κοιτάξουμε προσεκτικά. Για την ώρα όλοι κοιτούν πώς να βοηθήσουν την ομάδα και ειδικά ο Σιλβέν».
Αναφορικά με την επιστροφή του Μπέινς στην δράση, ο Ισπανός τεχνικός είπε: «Είναι από τους τραυματισμούς που σε απογοητεύουν. Νιώθεις καλά αλλά όταν πας να προπονηθείς, καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι έτοιμος ακόμα. Δεν θα είναι έτοιμος άμεσα».
Τέλος, για το ματς με την Φούλαμ, τόνισε: «Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και μετά από αυτό έρχεται ένα δεκαήμερο με τέσσερα παιχνίδια. Καταλαβαίνετε πόσο απαιτητικό διάστημα είναι. Θέλουμε να έχουμε έτοιμους όσο περισσότερους παίκτες μπορούμε».

Keywords
Τυχαία Θέματα