Προσέλαβε την πορνοστάρ σύζυγό του ως προπονήτρια της ομάδας του!

23:13 3/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βρετανός ιδιοκτήτης της αυστραλιανής ομάδας ράγκμπι Gold Coast Titans κινδυνεύει να εκδιωχθεί από την ίδια του την ομάδα καθώς προσέλαβε ως προπονήτρια της ομάδας νέων τη... γυναίκα του, η οποία τυγχάνει να είναι πρώην πορνοστάρ!

Συγκεκριμένα, ο 44χρονος Ντέιβιντ Μέι προσέλαβε τη γυναίκα του Κόρτνεϊ Όλσον να προπονεί την ομάδα U20, όμως μόλις αυτό έγινε γνωστό προκλήθηκε τεραστιο σκάνδαλο στην Αυστραλία.

Πέρα από το γεγονός της συγγένειας των δυο, η κατακραυγή οφείλεται

και στο γεγονός ότι η Όλσον είναι διάσημη στην Αυστραλία για τις γυμνές φωτογραφίες της και τα βίντεο που έχει τραβήξει με συναδέλφους της γυναίκες body builders και fitness models. Μάλιστα στο παρελθόν δήλωνε φανατική bisexual! Παράλληλα αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα με αλκοόλ και ναρκωτικά.

Ο Μέι πάντως υπερασπίζεται τη σύζυγό του λέγοντας πως η ζωή της πλέον έχει αλλάξει εντελώς, με τις κακές συνήθειες να ανήκουν οριστικά στο παρελθόν. Το ίδιο λέει και η Όλσον, η οποία όμως δεν μετανιώνει για τα όσα έχει κάνει και ζήσει: «Με έμαθαν πολλά με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα», δήλωσε σε αυστραλιανή εφημερίδα. Μάλιστα, τονίζει ότι δεν πρόκειται να φύγει οικειοθελώς από την ομάδα: «Η ομάδα των νέων είναι το ίδιο σημαντική με την κανονική ομάδα», συμπλήρωσε.

Ο Μέι κινδυνεύει με απόλυση ή στην καλύτερη πρόστιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα