«Προσοχή στον Άρη»

19:25 3/12/2011 - Πηγή: AEK365

Ιδιαίτερη προσοχή στον Άρη επέστησε ο Βαγγέλης Αγγέλου, ο οποίος όπως τόνισε χαρακτηριστικά, οι Θεσσαλονικείς αναζητούν τη... σπίθα που θα τους δώσει την ώθηση και την ενέργεια για το παιχνίδι.Πιο συγκεκριμένα, ο άμεσος συνεργάτης του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιλώντας για την αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1, ανέφερε


«Ο Δεκέμβριος είναι πολύ σημαντικός μήνας για μας κι αυτό είναι

κάτι που το γνωρίζαμε από την αρχή. Το παιχνίδι του Άρη είναι το δεύτερο αυτού του δύσκολου μήνα και θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Ο Άρης είναι μια ομάδα που ψάχνει τη σπίθα που θα του δώσει ώθηση και ενέργεια για τη συνέχεια. Ο αντίπαλος μας έχει ως όπλο το τρανζίσιον παιχνίδι και τα πολλά τρίποντα από έμπειρους παίκτες, κάτι που σημαίνει ότι θα πρέπει να έχουμε ετοιμότητα και συγκέντρωση στο μέγιστο βαθμό».

Απο την πλευρά του ο Μαρίνας Γκετσεβίτσιους τόνισε:«Πρέπει να ξεχάσουμε τη Φενέρμπαχτσε και να μη σκεφτόμαστε την Κάχα Λαμποράλ αν δεν θέλουμε να έχουμε πρόβλημα στη Θεσσαλονίκη. Ο Άρης ξεκίνησε άσχημα τη σεζόν αλλά ανεβαίνει συνεχώς και σίγουρα ψάχνει μια μεγάλη νίκη που θα τους δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Πρέπει να ελέγξουμε το ρυθμό και να πάμε το παιχνίδι εκεί που θέλουμε εμείς».

Keywords
Τυχαία Θέματα