«Προσοχή στους Έλληνες»

09:46 20/6/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Φέλιξ Μάγκατ, ο Τόμας Σάαφ και ο Άρμιν Φε μίλησαν για τον προημιτελικό της Παρασκευής ανάμεσα στην Ελλάδα και την Γερμανία και επέστησαν την προσοχή στον συμπατριώτη τους ομοσπονδιακό τεχνικό Γιόακιμ Λεβ επισημαίνοντας τα καλά στοιχεία της ελληνικής ομάδας.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "Sportday", ο Φέλιξ Μάγκατ, μεταξύ άλλων, τόνισε: "Με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θεωρώ πως η Γερμανία θα πάρει την πρόκριση στον ημιτελικό. Ωστόσο η Ελλάδα

από την εποχή του Ότο Ρεχάγκελ έχει μάθει να αμύνεται πάρα πολύ καλά. Αυτό θα κάνει και με την Γερμανία. Ο Λεβ πρέπει να αλλάξει κάπως την σύνθεση του".
Ο προπονητής της Βέρντερ Βρέμης, Τόμας Σάαφ, στάθηκε στην παρουσία του Σωκράτη Παπασταθόπουλου τον οποίο ξέρει πολύ καλά μιας και συνεργάζονται. Όπως δήλωσε στην "Sportday", ο Σάαφ: "Ο Σωκράτης δεν είναι από τους τύπους που ξέρουν να χάνουν. Προσπαθεί πάντα για την νίκη, ακόμη και στις δυσκολότερες συνθήκες και όταν αυτή δεν έρχεται... σκάει. Όλοι οι Έλληνες θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες τους. Παιχνίδια με αντιπάλους όπως η Γερμανία τους ταιριάζουν, αφού ξέρουν να περιμένουν. Νομίζω ότι το πιο επικίνδυνο για τον Γιόακιμ Λεβ είναι το πείσμα του Σωκράτη και των συμπαικτών του".
Από την μεριά του ο Άρμιν Φε μίλησε για το... ελάττωμα του Γιώργου Τζαβέλλα λέγοντας: "Ο Γιόακιμ Λεβ πρέπει να προσέξει, διότι η Ελλάδα έχει οργάνωση στο γήπεδο, καλό στήσιμο και δεν είναι από τις ομάδες που χάνουν εύκολα. Η ποδοσφαιρική νοοτροπία τους είναι καλή. Μόνο ο Τζαβέλλας έχει θέματα με την τακτική και ίσως να πρέπει να... φορτώσει εκείνη την πλευρά".

Keywords
Τυχαία Θέματα