Meiwsh symvolaiou mono me ananewsh

Ο Μπουμσόνγκ δεν θα είχε πρόβλημα να δεχτεί μείωση στο συμβόλαιο του αρκεί να ανανέωνε από τώρα για ένα ακόμη χρόνο με το Τριφύλλι.
Μετά τις αποχωρήσεις των Σεντρίκ Καντέ, Ματίας Μπιάρσμιρ αλλά και την μη διάθεση του Γιόσου Σαριέγκι να δεχτεί την πρόταση του Παναθηναϊκού και να ανανεώσει τη συνεργασία του με μειωμένες αποδοχές, το Τριφύλλι έχει μείνει μόνο με έναν στόπερ, τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ.

Με τις υπάρχουσες συνθήκες η παραμονή του κρίνεται επιβεβλημένη, δεδομένου ότι είναι και ο κορυφαίος
αμυντικός της ομάδας κι έχει συμβόλαιο για άλλον ένα χρόνο με τον Παναθηναϊκό.

Ο γάλλος κεντρικός αμυντικός θα πρέπει να δώσει το παρών στην πρώτη των πράσινων για τη νέα σαιζόν στις 2 Ιουλίου. Μόλις βρεθεί στην Αθήνα, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις μεταξύ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού και του Γάλλου αμυντικού έτσι ώστε να υπάρξει μείωση των αποδοχών του. Ο παίχτης, σύμφωνα με δηλώσεις του, δε θα είχε πρόβλημα εφόσον αυτή κυμαινόταν γύρω στο 30%, ενώ ο Παναθηναϊκός σκοπεύει να του ζητήσει «κούρεμα» στο συμβόλαιο του της τάξης του 50%. Η λύση ίσως βρεθεί κάπου στο ενδιάμεσο.

Από την πλευρά του ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ είναι διατεθειμένος, όπως τουλάχιστον έλεγε σε ανθρώπους του περιβάλλοντος του, να δεχτεί μείωση στο συμβόλαιο του, αρκεί αυτή να συνοδεύεται και από επέκταση για τουλάχιστον ένα χρόνο.

Μέχρι στιγμής πάντως, όπως έλεγε χαρακτηριστικά ο Μπουμσόνγκ, κανείς άνθρωπος του Παναθηναϊκού δεν τον έχει απασχολήσει σχετικά με τη μείωση του συμβολαίου του και αυτό αναμένεται να συμβεί άμα τη επιστροφή του στην Ελλάδα.
Keywords
Τυχαία Θέματα